Miért pont én? (kézremegés)
Már régóta gyötör ez a probléma. A kezeim állandóan remegnek! Eddig nem nagyon figyeltem fel erre, a kézremegést annak tudtam be félénk vagyok, félek az emberektől.. állandó lámpalázam van.. Ha alá kell írni egy papírt, pl ha egy teás csészét felemelni, a kezem mindig remeg.. Tegnap este rá kerestem ezekre a tünetekre, és több mint valószínű hogy eszenciális tremorom van!
És ez engem nagyon elszomorít, mert így lehetetlen a mindennapjaimat élni, suliba járni.. később a munkahelyem is gátolni fog ez az egész! Van itt hasonló gondokkal küszködő ember? :( Ahogy öregszem, úgy a tünetek is erősödnek..:((
Orvoshoz mentél vele?
Lehet, hogy más a bajod, ne a netről akard összeszedni a tudást, az legyen csak informálódási pont!
Nem mentem még vele dokihoz. Utolsó lehet hogy a pajzsmirigyemmel lenne a gond? Mert a családomban gyakran előfordult pajzsmirigy betegség..:S De csak női ágon..
Én 18/F vagyok.
Kedves kérdező!
Ne találgass, hanem menj el a panaszoddal a háziorvoshoz. Az előbb még esszenciális trémórod volt, most meg hogy leírta valaki, pajzsmirigy túl, vagy alul működésed lett. Énszerintem meg a májad, a veséd, a heréd, a végbeled is bűnös lehet. Tudod ezért kell az orvos, aki kiszűrje az igazat. De mondj el neki mindent, ahogy történik. És higgyél is benne, amit mond! Ez nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!