Kézremegés! Okozhatja kullancs? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval egy hete volt bennem egy kullancs. Kiszedtem nem lett semmi baj. A kezem viszont néha remeg..nagyonnagyon kis mértékben szinte észrevehetetlen, mozdulatlan állapotba semmi viszont ha pl az orrom elé emelem a tenyerem és szétnyitom z ujjaim kicsi remegés észrevehető, és talán gyengébbek is a kezem. Ez bajt jelenthet? A szüleim nem tudnak semmiről, féltem elmondani, most meg már biztos hogy nem fogom. Mi a teendő?2012. jún. 18. 11:32
2/6 A kérdező kommentje:
14
2012. jún. 18. 11:41
3/6 uccu válasza:
Nem hiszem, hogy baj lenne, a férjem volt Lyme kóros. Nem mondom el a tüneteket pontosan, de nem volt közte az enyhe kézremegés, sokkal súlyosabb tünetei lettek. Figyeld kb 30 napig a kullancscsípés helyét, ha piros folt, növekedő volt jelenik meg ott, akkor szólj a szülőknek, menj infectológiára vagy háziorvoshoz. A Lyme kór jól gyógyítható. Érdemes kullancs által terjesztett agyvelőgyulladásra oltást kérni. 3 oltás 1 év alatt vagy gyorsítottan 1 hónap alatt, majd 3 évente újítani emlékeztetőt. A szüleidet kérd meg, hogy nézzenek utána. Nekem mindhárom gyermekem be van oltva. Az agyvelőgyulladás tarkómerevséggel és csillapíthatatlan lázzal kezdődik és a kullancscsípés után rövid időn (pár nap) belül. Nem kell megijedned, mi hetente gyűjtünk be kullancsot és egyszer volt Lymos csípés, az pedig kiválóan gyógyítható antibiotikummal...beszélj szüleiddel, tanároddal, háziorvossal, szomszéddal, ne figyelgesd magad.
4/6 anonim válasza:
Ja pubertás korban előfordúlt velem, apám mondta, hogy vele is, és majdnem minden barátommal, pedig bennem még nem volt saho kullancs (vagy legalábbis nem tudok róla) de azért mondd el a szüleidnek. Egyik ismerősömnek 12 éves korától 21 ig remegett a keze, de mióta házas azóta nem.
5/6 A kérdező kommentje:
A kézremegésről tudnak...Lyme-folt nincs rajtam. a kullancs helye szinte nemis látszik. Lázas nemvagyok csak fáradékonyabb és remeg a kezem...
2012. jún. 18. 11:52
6/6 anonim válasza:
A fáradékonyság és kézremegés magnéziumhiány is lehet simán, több, mint valószínű, hogy egy MagneB6 kúra helyrehoz pár nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!