Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kézremegés oka, lehet az edzés?

Kézremegés oka, lehet az edzés?

Figyelt kérdés
Kb 2 éve elkezdtem edzeni kisebb megszakításokkal, ezalatt szakítottam a barátnőmmel is ami nagyon megviselt, lehet azt mondani, hogy padlóra vágott szó szerint. Azt vettem észre, hogy kb azóta remeg mind két kezem, nem nagyon, de annyira hogy engem zavar, ha van valami a kezembe akkor jobban lehet látni és akkor mások is észre veszik és mondják. Lehet az oka az edzés is? Nem vagyok alkoholista mielőtt valaki ezzel jön..-.- Előre is köszönöm.
2012. ápr. 26. 23:55
 1/3 A kérdező kommentje:
azt lefelejtettem, hogy 20/F...az edzés: testedzés.
2012. ápr. 26. 23:56
 2/3 anonim ***** válasza:
kézremegés lehet a megerőltetéstől, de lehet idegi és szervi oka is. Magadat akkor tudod megnyugtatni leginkább, ha kérsz a háziorvostól egy labor beutalót, és a vérképed alapján a szervi okok kizárhatók lesznek. A pszichés ok felszámolásával ráérsz ezután foglalkozni.
2012. ápr. 27. 00:04
 3/3 A kérdező kommentje:
aham, értem. Orvoshoz nem nagyon akarnék fordulni, mert nem vagyok az a fajta aki egyből mindennel az orvoshoz rohan. Próbálok valamit ellene tenni és lehet, hogy az orvos is meg lesz látogatva...:)
2012. ápr. 27. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!