Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Amikor hazajövök az első dolgom az hogy kezet mosok, jó alaposan, szappannal. Párom szerint ez csak az én egyedi mániám, sehol máshol nem csinálnak ilyet.
Ti mostok kezet ha hazaértek?
2012. jún. 14. 19:01
1/13 anonim válasza:
hogyne mosnék? összefogdosom a buszon a kapaszkodót, ki tudja milyen koszos ember fogta meg előttem
a párod valószínű nem tanult biológiát...
2/13 anonim válasza:
Van akit így nevelnek, van aki úgy. Meg kell találni a középutat, mert az sem jó ha koszos kézzel (főleg közösségi helyeket, tömegközlekedést érintve) nyúlsz esetleg bármilyen testrészedbe, amitől elkaphatsz fertőzést vagy betegségetek; de az a véglet sem jó, hogy manapság olyan steril gyerekeket nevelnek, hogy semmilyen "kis" veszélyes nem találkoznak, ami ellen a szervezetük és az immunrendszerük fejlesztve lenne.
4/13 anonim válasza:
Senkinek sincs igaza, mindenkinek más az ingerküszöbe. Ha a párod jól érzi magát úgy, nincs semmi probléma.
5/13 anonim válasza:
igen. és átöltözöm. nyáron le is zuhanyzom
6/13 anonim válasza:
Kolompárra ne hallgass, romáknál nem szokás a kézmosás.
7/13 anonim válasza:
Az én párom is kezet mos, én korábban nem tettem. Evés előtt viszont igen.
Most született kisbabánk, azóta én is jobban odafigyelek erre ő viszont már túlzásba viszi. A középutat kell megtalálni.
8/13 anonim válasza:
Én amikor hazamegyek mindig éhes vagyok.Evés előtt mindig kezet mosok,így ha úgy vesszük akkor azt csinálom mint te..
9/13 anonim válasza:
Mond meg a párodnak, hogy igénytelen.
10/13 anonim válasza:
én is ezt teszem. szerintem ez teljesen evidens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!