Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudok nyelni, nem merek...

Nem tudok nyelni, nem merek enni se. Mitől van ez? 16/f

Figyelt kérdés
Kb 1 éve jött elő hogy nagyobb gyógyszert nem tudtam lenyelni mert reflexből már vissza akartam köhögni egyből.Mostanra már kijött az is hogy nem tudok enni mert attól félek hogy meg akad a kaja a torkomon vagy félre megy.Tegnap előtt iskolában olyan érzésem volt mintha összeszűkült volna az egész gégém és nem bírtam nyelni.Éreztem ahogy a gégém össze ér.Nagyon megijedtem és elkezdett rólam folyni a víz és ott tartottam hogy kirohanok a teremből.3.órán meg valaki elkezdett hülyéskedni és mi közben rajta szórakoztam mintha elmúlt volna de aztán előjött megint.Éjszaka teljesen nyugodtan alszok nincs semmi bajom de ahogy felkelek kezdődik az egész.Nem merek enni és borzalmas.Mit tegyek?
2012. jún. 6. 14:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Irány az orvos, ezzel nem szabad lacafacázni.
2012. jún. 6. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!