Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem merek...

Mit csináljak, ha nem merek kimenni a mosdóba? : D

Figyelt kérdés

Tudom, hogy buta kérdés, de a helyzet a következő: Kiskoromtól kezdve idegen helyeken nehezen tudom elvégezni a dolgomat. Ha még barátnőnél vagyok csak-csak kikéreckednék végesetben, de a barátomnál nem ez a helyzet; volt már olyan, hogy majdnem megtörtént a "baleset", de azért se mentem ki a mosdóba, mert mások előtt nem tudok wczni:D

Azon gondolkodtam, hogy ha a barátomnál alszom este ígyis-úgyis kifog kelleni mennem, de egyszerűen nem megy.....lány vagyok, 16 éves.

Ezt hogyan tudnám lekűzdeni??

2012. ápr. 3. 15:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Erről az amerikai pite jut eszembe..
2012. ápr. 3. 15:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Erőt veszel magadon és kimész. Csak az első lesz nehéz.
2012. ápr. 3. 15:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Annak csak az egyik részét láttam, de szerintem pont nem azt ami eszedbe juthat:D
2012. ápr. 3. 15:45
 4/12 A kérdező kommentje:

78%-os igazad lehet.

Csak a kérdés, hog hogy vegyek erőt magamon? Mert ugye ott a kényszer, hogy ha már nem tudnám visszatartani.......múltkor is majdnem bepisiltem, minthogy kimenjek, alig bírtam, és mégse mentem ki, ez itt a baj velem:D

2012. ápr. 3. 15:46
 5/12 anonim válasza:
jaja csak az első lesz nehéz utána má sima ügy.
2012. ápr. 3. 15:49
 6/12 anonim válasza:
hordj Liberooooot.
2012. ápr. 3. 15:50
 7/12 A kérdező kommentje:

Amúgy érdekes, mert bár még nem volt nálunk, ha itt lenne és úgy kellene a mosdóba kiszaladnom, akkor itthon sikerülne.:)

De igazatok van, remélem, hogy egyszer csak sikerül leküzdenem ezt a "félelmemet":)

2012. ápr. 3. 15:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Vigyél magaddal otthoni budipapírt, az nem olyan feltűnő.
2012. ápr. 3. 15:51
 9/12 A kérdező kommentje:

73%-os :DDD

Lehet azt kellene, egész jól mutatna:) :D

De inkább kihagyom:)

2012. ápr. 3. 15:52
 10/12 A kérdező kommentje:
67%-os.:) Nem a budipapírral van bajom, hanem eleve a mosdózással.:) Mármint, hogy ha tudom, hogy kiszűrődik az ajtón a hang, vagy, hogy várnak rám, úgy nem megy.:(
2012. ápr. 3. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!