Mit csináljak, ha nem merek kimenni a mosdóba? : D
Tudom, hogy buta kérdés, de a helyzet a következő: Kiskoromtól kezdve idegen helyeken nehezen tudom elvégezni a dolgomat. Ha még barátnőnél vagyok csak-csak kikéreckednék végesetben, de a barátomnál nem ez a helyzet; volt már olyan, hogy majdnem megtörtént a "baleset", de azért se mentem ki a mosdóba, mert mások előtt nem tudok wczni:D
Azon gondolkodtam, hogy ha a barátomnál alszom este ígyis-úgyis kifog kelleni mennem, de egyszerűen nem megy.....lány vagyok, 16 éves.
Ezt hogyan tudnám lekűzdeni??
78%-os igazad lehet.
Csak a kérdés, hog hogy vegyek erőt magamon? Mert ugye ott a kényszer, hogy ha már nem tudnám visszatartani.......múltkor is majdnem bepisiltem, minthogy kimenjek, alig bírtam, és mégse mentem ki, ez itt a baj velem:D
Amúgy érdekes, mert bár még nem volt nálunk, ha itt lenne és úgy kellene a mosdóba kiszaladnom, akkor itthon sikerülne.:)
De igazatok van, remélem, hogy egyszer csak sikerül leküzdenem ezt a "félelmemet":)
73%-os :DDD
Lehet azt kellene, egész jól mutatna:) :D
De inkább kihagyom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!