Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért néznek az emberek...

Miért néznek az emberek horror filmet ha utána annyira félnek, hogy a mosdóba sem mernek kimenni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
én is pont ilyen vagyok =) de imádom mikor felmegy az adrenalinszintem... tudom, hogy hülye vagyok =))) nemrég is átkoztam magam, miután [egyedül] megnéztem A kör-t, és nem tudtam aludni...
2009. júl. 16. 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

hát igen jó kérdés énis mindíg eztcsinálom XD de azért nemvagyok annyira félős h ne menjek ki a mosdóba..XD

sztem azért nézzük mert a félelem végülis ha úgyvesszük jó dolog persze csak akkor ha nincs mitől csak 1 filmtől...de ha elkezdem nézni már nembírom abbahagyni..:D

2009. júl. 19. 18:18
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

Imádom a horror filmeket,de utána alig merek elmenni pisilni!!!xD

Kedvencem a Hajsza a metróban,Darkness-A rettegés háza,

iggggen jóóóóók

2009. júl. 19. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Azért,mert az emberek szeretnek félni..de ezt én sem értem ha félek attól a filmtől akkor nem nézem meg:)ennyi...
2009. júl. 19. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:
:)):))pont ilyen vagyok,ezen már én is gondolkodtam,de fogalmam sincs:))
2009. júl. 30. 14:53
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
hát én meg 10 évesen uncsitesómhoz jártam le horrort nézni mert anuymék nem engedték és este 9 kor tök sötétbe végig mentem a falun és hazamentem :) és anélkül hogy akár a kör utána is telecsináltam volna a gatyám...de akkor még javában olyan filmeket néztünk amikt valós eseményen alapultak... :) de ez van xD... :)mostmár am 15/L
2009. aug. 28. 15:53
 7/8 anonim ***** válasza:
na,én ezért nem nézek horrort. tul gyengék az idegeim.A nagymamám erre azt szokta mondani hogy a mai ember szeret félni,bezzeg ha akkor éltünk volna mint ö fiatalon,és átéltük volna a háborút,ruszkikat,akkor most nem nyavajognánk hogy horrort akarunk nézni hogy féljünk. . az volt az igazi félelem. A mai ember nem tudja mi is az és inkább gerjeszti magának.
2010. jan. 23. 14:36
 8/8 medvedisznoember3 válasza:
Szerintem egy kicsit mindenki élvezi, hogy nem mer kimenni a wc-re. :) Én is ilyen vagyok... Olvastam valahol, nem tudom már hogy hol, hogy az emberek azért néznek horrorfilmeket, hogy valami élvezet legyen az unalmas életükben.
2011. jan. 23. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!