Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs kedve velem kimenni valahova, csak a haverokkal?
fiú vagyok, nem szoktam ilyet mondani, de szerintem egy bunkó már bocs :S
keress mást, vagy nem is tudom.
Láttam már ilyet. A barátnőmre soha nem volt ideje a pasijának, de a haverokra mindig. Volt, hogy mondta Neki, hogy nincs pénze, nem vesz évfordulóra ajándékot, de két nap múlva mentek a haverokkal... mi ez a festéklövöldözés? Paintball. Bocs, csak már késő este van. Öt évig bírták, a végén már nem volt olyan nap, hogy ne üvöltöztek volna. A szakításkor a csávó azt mondta a barátnőmnek, hogy már régen elhagyta volna, ha talált volna másik csajt.
Sajnálom, de nem tudlak biztatni. Próbáld Vele megbeszélni, de most kissé pesszimista hangulatban vagyok, és nem látom értelmét a dolognak.
Nagyon rossz lehet neked:(
Gondolom reménykedsz abban ,hogy szeret téged, és valami más miatt ilyen veled:(
Az a sejtésem, hogy a kapcsolatotokban a szeretet csak egyirányú:S Ha egy nőt szeretek ,akkor sose mernék ilyet tenni. Úgy viselkedik veled, mintha a huga lennél, akit nem kell komolyan venni:S Biztos aludni se tudsz ezek miatt:(
Előbb-utóbb szakítás lesz a vége, de előbb próbáld megbeszélni vele ,hogy mennyire fáj neked, hogy ilyen veled:( ha ezután se változik, akkor ott kell hagynod, mert nem szeret téged. Sajnálom hogy így alakult:S
Besavanyodott, megkeseredett ember leszel. Belekötsz mindenbe, akár okkal, akár ok nélkül. Szerintem meghalt a dolog.
Elmesélek egy példát az én életemből.
Megismerkedésünkkor is fociztam és ezt tartotta a legfőbb vonzerőmnek az exbarátnőm. Szakításnál épp ez volt az egyik ok, amely döntésemben szerepet játszott. (utolsó 2 évben 1 meccsemre sem jött el) Ellenben nyaggatott, hogy menjünk el mindenfelé-ami ŐT érdekelte!
Szóval KOMPROMISSZUM KÉPTELEN a pasid! Ezt bekell mielőbb fejezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!