Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs kedve velem kimenni valahova, csak a haverokkal?
Besavanyodott, megkeseredett ember leszel. Belekötsz mindenbe, akár okkal, akár ok nélkül. Szerintem meghalt a dolog.
Elmesélek egy példát az én életemből.
Megismerkedésünkkor is fociztam és ezt tartotta a legfőbb vonzerőmnek az exbarátnőm. Szakításnál épp ez volt az egyik ok, amely döntésemben szerepet játszott. (utolsó 2 évben 1 meccsemre sem jött el) Ellenben nyaggatott, hogy menjünk el mindenfelé-ami ŐT érdekelte!
Szóval KOMPROMISSZUM KÉPTELEN a pasid! Ezt be kell mielőbb fejezni...
tudod hiába vagyok szerelmes, és kidobnám ha ilyen lenne, ennyire vagy neki fontos, akkor vallaná be, és szakítana, vagy zat várja h besokallsz, kidobod és ő mossa kezeit
gyerekes bunkó alak
akkor hívott volna el téged is
a párom inkább haverokat rázza le ha velem van, vagy elmegyünk együtt, jóba vagyok a barátaival :)
megm indent elmond, pedig nem kérdezem
meg ő is érdeklődik folyton milyen napim volt, mit csináltam, merre jártam, persze nem ellenőrizgetésből, de azért tudom h van benne féltékenység,
mert ő szépnek tart engem, meg szexmániásnak, és gondolja h én jobbat érdemlek, pedig én őt szeretem :)
és ettől függetlenül nincs sok önbizalmam
megbízok benne, hosszú ideig nem ovlt leőttem közvetlenül kapcsolata, mai volt hosszú volt, és ha szakítottak nem rajta múlott, vagyis egyszer dobott egy csajt, de ott a csaj csalta meg, és besokallt a sok idegeskedéstől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!