Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kevesebb kalória bevitel...

Kevesebb kalória bevitel esetén lehetséges a fogyás?

Figyelt kérdés
Hogyha kevesebb kalóriát viszünk be, mint amennyire szükségünk lenne?

2012. jún. 4. 21:47
 1/9 anonim válasza:
Természetesen ez is eredményez valamilyen mértékű fogyást de minimálisat.Én a szénhidrát kúrát tartom a legjobbnak szénhidrátból amúgy sincsen sokra szüksége a szervezetnek és azok hízlalnak a legjobban.Szénhidrát mentes diétával egy hónap alatt akár 10 kg-ot is le lehet fogyni.Csak nagyon minimális szénhidrát megengedett.
2012. jún. 4. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Első szerint haljál éhen :)

Ne hallgass rá.

Kevesebb kalóriát vigyél be, mint a szükséges, és sportolj, menni fog. A havi 10 kiló teljesen egészségtelen, havi max 4 kiló fogyás egészséges. Nah meg hiába csökkentenéd szénhidrátot, ha kétpofára zabálod a zsírt, meg a húst, amibe sok a kalória.

2012. jún. 4. 21:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Miben vannak szénhidrátok?
2012. jún. 4. 21:53
 4/9 A kérdező kommentje:
néztem is, hogy azért durva az a 10 kg :D
2012. jún. 4. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Szénhidrátok a húsok, zsírok kivételével mindenben vannak, csak nem mindegy mennyi, és hogy mennyi a glikémiás indexe (hogy mennyi idő alatt szívódik fel)
2012. jún. 4. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:
liszt ,kenyér,pékáruk,tészták,nokedli...
 7/9 anonim válasza:
második szerint nem eredményes a szénhidrát kúra nemtudom hohy ő próbálta e már és tény hogy nem egészséges a havi -10 kg HOSSZÚ TÁVON!De egy egy hónapos szénhidrátkúra nagyon hasznos tud lenni nemcsak fogyás szempontjából hanem egészség szempontjából i ugyanis az üres szénhidrátoknak nincsen semmi tápértékük.Minden terméken feltűntetik hogy mennyi szénhidrát van benne.Egyébként természetesen az nem lehettséges hogy semmi szénhidrátot ne fogyassz de minimalizálni lehet.
 8/9 anonim válasza:
és bizony bizony valóban 6-8 kilót le lehet vele addni én tudom ugyanis kipróbáltam.
2012. jún. 4. 21:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Második vagyok, és nem azt írtam, hogy nem eredményes a szénhidrát kúra, hanem a kb. semmi szénhidrát bevitel a teljesen rossz, gyakorlatilag koplalás. Én tudom a legjobban cukorbeteg vagyok, szénhidrát diétán vagyok, és hiába a diéta, ha nem nézem a kalóriát, mivel zsírokban, húsokban sok kalória van, szénhidrát meg semmi.
2012. jún. 4. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!