Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Irtózom a terhes nőktől, mit...

Irtózom a terhes nőktől, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Tudom fura kérdés, de ha már meglátok egy pocakos nőt rosszul vagyok, rögtön eszembe jut minden (számomra) undorító dolog, hogy ott növekszik egy gyerek bent és ahogy majd megszüli... meg hasonló képekkel lesz rögtön tele a fejem.

De most a családban van egy ilyen nő és valahogy ezen túl kéne lépnem mert így a közelébe sem akarok lenni, pedig jó barátnők vagyunk.

Biztosan valami hibádzik bennem, de mit tehetek ellene?

2009. jún. 30. 17:50
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
74%

Eggyütt érzek veled!! :)

Én is ÍRTÓZOM az úgynevezett "kismamáktól"...

2009. júl. 1. 08:36
 22/24 anonim ***** válasza:
Én teljesen együttérzek veled (habár már voltam terhes is, szültem is :D), és nem oltalak le. Nekem egy más típusú fóbiám van, aminek én sem tudom az okát (és nagyon félek, hogy a kisebbik gyerekemnek is lesz... :((() Ez az egész undorodás egy olyan fóbia, amit valószínűleg tényleg egy tudattalan vagy tudatalatti élmény válthatott ki. Nem Freudolok, de érdemes pszichológust felkeresni. Ne pszichiátert! Azok csak gyógyszerrel tömnének, nem akarnák a fennálló okot megszüntetni! Remélem, hamarosan megoldódik ez a problémád, és sok boldogságod telik majd az életben!
2009. júl. 2. 00:48
 23/24 anonim ***** válasza:
62%

Nyugi, én is így vagyok vele. Normális, már miért ne lenne az??? Mindenki más.

Múltkor majdnem elhánytam magam, amikor egy ilyen nő volt a közelemben. Ezt nem fogják tudni megváltoztatni, max begyógyszereznek...

2009. júl. 24. 12:13
 24/24 anonim válasza:

Igy vagyok vele én is... Egyenesen undorito ahogy szegény nők mennyire eltorzulnak a terhesség alatt...

Számomra is undorito a terhesség látványa is.. még ha belegondolok, h nekem kéne kihordanom egy gyereket aki bennem mozog undoritó...

Én egyenesen borzongok a terhességtől és a csecsemőktől.

Már a tipegők nem jelentenek gondot..ők aranyosak

És most lehet rám is köpködni és fujjolni.

Legalább itt végre én is elmondhattam a véleményem. 25/L

2015. márc. 23. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!