Irtózom a terhes nőktől, mit tudok tenni?
Tudom fura kérdés, de ha már meglátok egy pocakos nőt rosszul vagyok, rögtön eszembe jut minden (számomra) undorító dolog, hogy ott növekszik egy gyerek bent és ahogy majd megszüli... meg hasonló képekkel lesz rögtön tele a fejem.
De most a családban van egy ilyen nő és valahogy ezen túl kéne lépnem mert így a közelébe sem akarok lenni, pedig jó barátnők vagyunk.
Biztosan valami hibádzik bennem, de mit tehetek ellene?
feltétlenül menj el ezzel orvoshoz. Ne azért hogy utána gyereket kelljen szülnöd, hanem lehet hogy valami olyan múltban történt dologra derülne fény, ami sok problémádat megoldaná, és sokat meg is előzne!
27/L :)
Miért kell őt bántani? Elég sz*r neki, látjátok,hogy bántja a dolog és segítséget kér, változtatni akar! Ezért nem kell leoltani.
Kérdező: én is pszichológust ajánlom, mert szinte biztos,hogy valami múltbéli esemény köthető ehhez az érzéshez. És nem csak te vagy ezzel így,egyik haverom is undorodik a terhes nőktől, (bár ő fiú), sőt, a nővérem szerint is undorító..persze nem ennyire viszolyog,mint te. Egy pszichológus segíthet, jobb ha elmész és tényleg fény derülne a problémád kiváltó okára!
A kérdezőn segíteni nem tudok, pszichológus szerintem is.
De meg kell jegyeznem, hogy életem legnagyobb álma, hogy minél előbb terhes legyek és egy pici csöpp babának adhassak életet, aki belőlem van és megtanítsam mindenre, amit én is tudok. Sajnos ehhez még sokat kell tanulom és az elkövetkezendő sok évben még nem is álmodhatok róla, hogy megvalósul. Sajnálom is.
Életet adni a világ legnemesebb dolga, szerintem.
L/16
Ez egy lelkibetegség amely ugyan nem zavarja a kornyezeted, de számodra még nagyon sok gondot okozhat.
Eloszor is, azok akik itt lehurrogtak kérjenek szépen toled bocsánatot, mert nagyon megbántottak. Ez t.i.ugyan olyan fobia mit hogy valaki fél a pokoktol,nem mer beszállni egy liftbe, fél a magasságoktol,stb. Ezzel egyedul nem tudsz megbirkozni, pszihiater vagy pszihologus segítségére lenne szukséged, mégpedig hamarosan.
Ezt regresszios hipnozissal szokták gyogyítani, de mivel ezzel nem foglalkozik minden szakember, kérdezd meg a háziorvosodat kihez fordúlj segítségért.
Vigyázz,ezt ne bízd valamilyen kétséges "szakira" aki természetgyogyászattal foglalkozik, ezt komoly szakembernek kell kezelni.
A kezelés lehet hosszadalmas is, amíg az orvos rájon életed melyik szakaszában tortént meg az a torés az életedben amikor fobiás lettél, lehet hogy még amikor a mamád pocakjában voltál vagy valamelyik elozo életedben.
Már csak azért is kezeltesd, mert ha férjhez mész a férjed esetleg gyereket akar és te ezt nem tudod válalni,akkor a házasságodnak annyi.
Kivánom neked, hogy hamarosan gyogyulj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!