Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mely országokban végeznek...

Mely országokban végeznek abortuszt a 14. hét után? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 13:26
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Kedves 39-es válaszoló, én meg a 30-as vagyok... és hát természetesen senki sem gátolta meg a véleményed kifejtését, még csak le sem pontozta azt. Miután pontosan(!) elolvastam, én meg a saját gondolataim írtam le:

"Remélem, hogy csak hárítasz és így próbálod kiadni magadból a fájdalmadat, amiért nem tarthatod meg a babát!" - írtad te, és "Kedves előző, miért nem lehet tudomásul venni, hogy nem mindenkinek az önreprodukció a vágyai netovábbja?" - írtam ennek kapcsán én.

Egyébként meg valóban nem szimpatizálok azzal a gondolkodással, amelyik egy bajban lévő emberrel szemben az ő felelősségét hangsúlyozza. Ezt a dolgot valóban elszúrta, azonban ennek a következményeit is ő maga viseli, bonyolultabb procedúra, adott esetben exponenciálisan veszélyesebb beavatkozás... ezek után nem értem, miért érzik emberek szükségesnek, hogy a felelősség kérdését firtassák.

Illetve hát értem, egyesek számára a művi abortusz maga a felelőtlenség - mások számára meg pont a védekezés hibája kapcsán a felelősség vállalásának egyik formája.

2012. jún. 9. 22:30
 42/45 anonim válasza:
0%
Gratulálok... Szeretkezni tudsz, de vállalni a következményeket nem... Az ilyen embert azt hiszem joggal lehet gyilkosnak nevezni! Én azt sajnálom egyedül, hogy nem büntetik börtönbüntetéssel...
2012. jún. 11. 14:14
 43/45 anonim válasza:

Sziasztok!

13. hetes vagyok, párnapja vezzem észre hogy terhes vagyok eddig végig meg volt a menstruációm. Van már egy 5 hónapos kisfiam és sajnos nem tudom meg egy gyereket vállalni. Tudna nekem valaki segíteni milyen úton tudnám biztonságosan el vetetni? A válaszokat előre is köszönöm

2012. jún. 28. 22:36
 44/45 zedi2 válasza:

Olvasd el a kommenteket amit a többiek írtak és ott valószínű megtalálod a kérdésedre a megoldást.

Ha jól emlékszek az olvasottakra Ausztriában végeznek, de ahhoz pénz kell, ami neked valószínűleg nincsen. A másik megoldás itthon keresel egy orvost, -lefizeted- aki a születendő gyerekről megállapít valami kamu betegséget és az megcsinálja.

2012. jún. 29. 21:10
 45/45 anonim válasza:
Szia Bécsben a terhesség betöltött 14. Hetéig végeznek abortuszt ára 600 euro! Tolmácsot is kérhetsz az plusz pénz! Ha kifutottál az időből akkor Hollandiában törvényesen 22. Hétig megszakítható
2019. szept. 7. 09:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!