Mely országokban végeznek abortuszt a 14. hét után? SÜRGŐS!
Kedves 39-es válaszoló, én meg a 30-as vagyok... és hát természetesen senki sem gátolta meg a véleményed kifejtését, még csak le sem pontozta azt. Miután pontosan(!) elolvastam, én meg a saját gondolataim írtam le:
"Remélem, hogy csak hárítasz és így próbálod kiadni magadból a fájdalmadat, amiért nem tarthatod meg a babát!" - írtad te, és "Kedves előző, miért nem lehet tudomásul venni, hogy nem mindenkinek az önreprodukció a vágyai netovábbja?" - írtam ennek kapcsán én.
Egyébként meg valóban nem szimpatizálok azzal a gondolkodással, amelyik egy bajban lévő emberrel szemben az ő felelősségét hangsúlyozza. Ezt a dolgot valóban elszúrta, azonban ennek a következményeit is ő maga viseli, bonyolultabb procedúra, adott esetben exponenciálisan veszélyesebb beavatkozás... ezek után nem értem, miért érzik emberek szükségesnek, hogy a felelősség kérdését firtassák.
Illetve hát értem, egyesek számára a művi abortusz maga a felelőtlenség - mások számára meg pont a védekezés hibája kapcsán a felelősség vállalásának egyik formája.
Sziasztok!
13. hetes vagyok, párnapja vezzem észre hogy terhes vagyok eddig végig meg volt a menstruációm. Van már egy 5 hónapos kisfiam és sajnos nem tudom meg egy gyereket vállalni. Tudna nekem valaki segíteni milyen úton tudnám biztonságosan el vetetni? A válaszokat előre is köszönöm
Olvasd el a kommenteket amit a többiek írtak és ott valószínű megtalálod a kérdésedre a megoldást.
Ha jól emlékszek az olvasottakra Ausztriában végeznek, de ahhoz pénz kell, ami neked valószínűleg nincsen. A másik megoldás itthon keresel egy orvost, -lefizeted- aki a születendő gyerekről megállapít valami kamu betegséget és az megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!