Mely országokban végeznek abortuszt a 14. hét után? SÜRGŐS!
Ha túl későn diagnosztizálták, akkor is van esély az elvetetésre Mo-on. (legalábbis pár éve, mikor erről tanultam, akkor volt)
OFF
"Különben is szerintem sokkal nagyobb lelkiismeret furdalást fog okozni hogy elvetetted mintha megtartanád, gondolj erre."
Ja, az anya megszabadul a lelkifurdalástól, de továbbra sem lesz felkészülve az anyaságra, ami végül a szerencsétlen gyereken fog csattanni. Mellettük pedig még sok ember is szenvedni fog a környezetükben. Üdv: egy nemkívánt terhességből született gyermek gyermeke
Csak helyeselni tudom az elhatározásod! Minek gyerek, ha az ember nem tudja tisztességgel felnevelni, sőt a saját életét is tönkreteszi. Egyébként a sógoréknál 150-180 ezer
és nem kérdeznek semmit. Nem mint ebben az érdekkeresztény
álszent országban, ahol még a z abortusztablettát is kitiltják!! Szülj akkor mikor azt érzed hogy fel vagy már rá készülve és az apjával együtt felneveled-nem mással az mindig keserű ha más gyerekét kell nevelni!!!!!!
Anglia, Ausztria
De biztos, hogy terhes vagy? Ha még nem voltál orvosnál és nem érzel semmilyen tünetet szerintem nem biztos.
Pajzsmirigyproblémák miatt hozhat falsh pozitivot a teszt.
Biztosan átgondoltad ezt? Szerintem NEM EGY KISBABÁNAK KELL LAKOLNIA azért, mert felelőtlen voltál esetleg... És tudod mennyi nő áll sorba, hogy örökbe fogadhasson egy babát...? Az a kisbaba egy kis ember, már van keze-lába, érez, kötődik az édesanyjához, hozzád.:)
Ne csak magadra gondolj! Ha jobban átgondolod, szerintem te sem ölnél meg egy ilyen picike, védtelen embert...:( Még pár hónap, megszülheted, és örökbe adhatod...:) Tudod, beszéltem egy pár abortuszos nővel, hát, egy sem volt, aki még egyszer megtenné...:( Nem egy lelki roncs volt közülük...:(
GONDOLD ÁT!
Hát, én mint örökbefogadás-áldozat úgy gondolom, hogy ha a kérdés csak az abortusz kontra az örökbeadás, akkor amíg lehetőség van abortuszra, akkor inkább az. Az örökbeadás akkor jácc, ha nincs lehetőség abortuszra, vagy vallási/lelkiismereti akadálya van.
Emellett meg a kérdésben nem "kicsi babáról" van szó, hanem egy 14 hetes magzatról. És X nőt ismertem, akiknek egynél több abortuszuk volt, tehát az első után mégis megtették ujra... ja, és a művi abortusz nem ítélet, nem büntetés, ahogy a spontán abortusz sem... tehát hangulatkeltésnek jó az "ÁRTATLAN kis magzat" csak semmi jelentése, értelme nincs... 14 éves kor alatt (büntethetőségi korhatár) mindenki "ártatlan".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!