Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mely országokban végeznek...

Mely országokban végeznek abortuszt a 14. hét után? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 13:26
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
28%
kongó,zaire,csád. azon a környéken csinálnak.igaz bakanccsal vagy bárddal.
2012. máj. 31. 12:38
 22/45 anonim ***** válasza:
Hát, kedves előző, Anglia vagy Ausztria kicsit közelebb van mint az általad felsorolt helyek, és a módszer is megfelelőbb az európai ízlésnek...
2012. máj. 31. 13:09
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Krisztiii, inkább add te örökbe a pereputtyodat és utána legyél okos. Megnézném én azt, h mennyire fáj jobban egy kifejlett, egészséges újszülöttet lepasszolni.
2012. máj. 31. 13:54
 24/45 kzs ***** válasza:
3%

Figyelj, hallgass rám.

Ne csinálj olyat, amit később megbánnál.

Vedd figyelembe azt, hogy ha elveteted, lehet hogy az életben nem lesz többet gyereked!

Kérlek hogy ne vetesd el!

Szüld meg, és hagyd ott a kórházban.

Vagy tedd be egy inkubátorba (csecsemőotthonokban van ilyen).

2012. máj. 31. 21:28
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
BAROMSÁG. Tudod, h mennyi, de mennyi nővel találkoztam, aki egy abortusz után rendes családanya lett? Sokkal. Ezzel a feltétellel azt is mondhatnánk, h aki vetélés után műszeres befejezést kap, az már nem is lehet többet anya.
2012. máj. 31. 21:33
 26/45 A kérdező kommentje:
Bánja meg a halál, nem szeretem a gyerekeket...
2012. máj. 31. 21:36
 27/45 Damm válasza:
szerintem Magyarországon is el tudod vetetni ha elég jó az indokod,többiek meg ne buzdítsátok arra hogy tartsa meg mert látszik h nem anyának való...kedves kérdező te meg olvass utána hogy mi az a koton....
2012. jún. 2. 21:19
 28/45 lamanda válasza:
38%

A hozzáállásod arra eged következtetni, hogy te akár a megszületett gyermeked is megölnéd. [link]

Ekkora most a kisbabád, lehet, hogy ő is épp így nyújtózkodik. Arra pedig nem lennék büszke a helyedben, hogy nincs lelkiismeretem = pszichopata vagyok!

2012. jún. 3. 22:30
 29/45 Varsányi Gabriella válasza:
0%

Jézus Atya Úristen!!! Ha tudod, akkor valahol azonnal vetesd el, ha pedig már nem lehet, akkor gyorsan add örökbe, vagy tényleg hagyd ott a kórházban, mert a hozzászólásaid undorítóak. Remélem, hogy csak hárítasz és így próbálod kiadni magadból a fájdalmadat, amiért nem tarthatod meg a babát! Bár nem tudom pontosan hány éves lehetsz (hozzászólásaidból ítélve alig 15-16), de ha már arra képesnek érzed magad, hogy nemi életet élj, akkor tájékozódj a megfelelő védekezésről a nemkívánatos terhesség/ek ellen. Ugyanis ha az bekövetkezik, akkor már nem csak magadért vagy felelős! Azt pedig kevesen fogják neked elhinni, hogy nem vetted észre, hogy terhes vagy. Inkább nem akartad tudomásul venni!

Te jó ég! Hol vannak ilyen helyzetekben a szülők????

2012. jún. 4. 16:54
 30/45 anonim ***** válasza:
77%
Kedves előző, miért nem lehet tudomásul venni, hogy nem mindenkinek az önreprodukció a vágyai netovábbja? A kérdező ezt tudja magáról a jelek szerint, és eszerint szeretné az életét élni, megkérdezett valamit, ami Hegyeshalom túloldalán még egy tök természetes kérdés... erre nekiesett a t. "magzatvédő" csapat...
2012. jún. 4. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!