Mely országokban végeznek abortuszt a 14. hét után? SÜRGŐS!
Figyelj, hallgass rám.
Ne csinálj olyat, amit később megbánnál.
Vedd figyelembe azt, hogy ha elveteted, lehet hogy az életben nem lesz többet gyereked!
Kérlek hogy ne vetesd el!
Szüld meg, és hagyd ott a kórházban.
Vagy tedd be egy inkubátorba (csecsemőotthonokban van ilyen).
A hozzáállásod arra eged következtetni, hogy te akár a megszületett gyermeked is megölnéd. [link]
Ekkora most a kisbabád, lehet, hogy ő is épp így nyújtózkodik. Arra pedig nem lennék büszke a helyedben, hogy nincs lelkiismeretem = pszichopata vagyok!
Jézus Atya Úristen!!! Ha tudod, akkor valahol azonnal vetesd el, ha pedig már nem lehet, akkor gyorsan add örökbe, vagy tényleg hagyd ott a kórházban, mert a hozzászólásaid undorítóak. Remélem, hogy csak hárítasz és így próbálod kiadni magadból a fájdalmadat, amiért nem tarthatod meg a babát! Bár nem tudom pontosan hány éves lehetsz (hozzászólásaidból ítélve alig 15-16), de ha már arra képesnek érzed magad, hogy nemi életet élj, akkor tájékozódj a megfelelő védekezésről a nemkívánatos terhesség/ek ellen. Ugyanis ha az bekövetkezik, akkor már nem csak magadért vagy felelős! Azt pedig kevesen fogják neked elhinni, hogy nem vetted észre, hogy terhes vagy. Inkább nem akartad tudomásul venni!
Te jó ég! Hol vannak ilyen helyzetekben a szülők????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!