Mi történhetett a vádlimmal?
Figyelt kérdés
tegnap edzésen elkezdett egy kicsit nyilallni a vádlim.. nem foglalkoztam vele, mert amikor kimásztam a medencéből (vízilabdázom) edzés végén akkor nem éreztem semmit.. viszont ma reggel kimásztam az ágyamból és olyan szinten fájt, hogy rálépni nem tudtam. suliba is nehezen besántikáltam... amikor kicsit megnyújtom, akkor egy kis ideig tudok sétálni de amikor leállok vagy leülök mindig visszajön a fájdalom és újra el kell nyújtsam. ahogy nyújtom érzem hogy szúr és félek hogy elszakadhat az izmom ha nagyon megnyújtom.. meghúzhattam? szerintetek? hogy mondjam el ezt az edzőmnek? nagyon szigorú edzőm van és lehet hogy vagy nem hisz nekem, vagy nem érdekli.. szerintetek?2012. máj. 15. 13:42
1/3 anonim válasza:
HOLNAP HA NEM JÖSZ EDZÉSRE LETÉPEM A FEJED!!!!
2/3 A kérdező kommentje:
lécci komoly válaszokat! :D
2012. máj. 15. 13:48
3/3 anonim válasza:
Izomlázad lehet. Ülj bele egy kád meleg vízbe, és utána masszírozd meg a vádlidat, és kend be valamilyen Sport, vagy kámforos krémmel. Meglátod, jobb lesz.Bemelegítettél edzés előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!