Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi az a haloperdiol?

Mi az a haloperdiol?

Figyelt kérdés
Oké, h nézzem meg a Gogliban, de nekem az eléggé érthetetlen pl ami a wikin van. Valaki érthetően el tudja mondani?

2012. ápr. 28. 08:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
lényegre törően nyugtató hatású és a hallucinációk kezelésében hatásos szer. használható még fájdalom és hányás csillapításra, ha másként már nem oldható meg.
2012. ápr. 28. 08:35
 2/5 A kérdező kommentje:

A Haloperidol injekción keresztül beadott elektrosokk. Szóval beadta. Mikor mentem haza a vonattal, már az úton éreztem, hogy valami nagyon nincs rendben. A nyelvem összecsavarodott, a végtagjaim kicsavarodtak, csurgott a nyálam, szóval nem voltam a magam ura. Mikor hazaértem, a feleségem látta, hogy baj van, kihívta az orvost, de az tanácstalan volt, mert nem tudta, hogy mit kaptam, mi ellen adja be az ellenszert Azt hittem, hogy egy-két nap alatt átmegy rajtam. Három hét múlva mikor már tovább nem bírtam, szóltam az egyik barátomnak, hogy vigyen vissza a pszichiáterhez. __________Ez egy cikkből kivett iromány.

--- Ilyen hatásokat tud okozni? Ez nagyon komoly szer lehet! ---

2012. ápr. 28. 08:52
 3/5 anonim ***** válasza:
94%
Ez egy tökéletes és hatalmas hülyeség, amit a cikk szerzője leír, a hülyeségek ott kezdődnek, amikortól "injekcióban beadott elektrosokknak" nevezi. Semmid nem csavarodik ki tőle és a nyálad sem fog csorogni - mellékhatásként valóban okozhat remegést, de kb. ennyi.
2012. ápr. 28. 10:18
 4/5 A kérdező kommentje:
És nem lehet, hogy mindenkinél más a hatása? Pl testfelépítés, esetleg gyógyszerekkel lépett kölcsönhatásba? Vagy nagy volt az adag? Esetleg becsaphatták és nem is azt adták be neki?
2012. ápr. 29. 20:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Minden gyógyszer egyénenként másként hat. Van akinél erősebb a mellékhatás, van aki csak azt érzi, hogy jobban van. Én például a fájdalom csillapítóktól vagyok olyan, mint akit bedrogoztak. No gondolhatod, hogy nem sok fájdalomcsillapítót fogyasztok. Már nagyon szenvedhetek, ha én egy szemet is beveszek. Pl. bordatörést is fájdalomcsillapító nélkül feküdtem ki
2012. jún. 28. 19:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!