Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » S. O. S. NEM BÍROM KIVENNI AZ...

S. O. S. NEM BÍROM KIVENNI AZ EGYIK KONTAKLENCSÉM, mit tegyek!?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tiszta ideg vagyok, pár hete van nem rendszeres hanem alkalmi kontaklencsém, eddig nem is volt nagy baj vele, mindig sikerült kivennem, de ma kivettem az egyik szememből, a másikból meg az istennek sem, jön, ki. De nem is látom, pedig biztos vagyok benne, hogy a szememben van, mert ezzel a szemmel most jobban látok. sík ideg vagyok, mit tehetnék? Délután raktam be ezt a lencsét ha számít.

2012. ápr. 14. 00:12
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nem hinném, hogy árt, bár ezt nem tudom száz százalékra. Megnéztem az enyémet, arra nincs ilyen figyelmeztetés ráírva. Nincs ott valaki veled, hátha ő látja a szemedben... (én voltam az eddigi válaszoló is:))
2012. ápr. 14. 00:23
 12/13 A kérdező kommentje:
anyámat kérdeztem, de ő akkor se látta az egyiket nem rég mikor bent volt mindkettő
2012. ápr. 14. 00:24
 13/13 anonim válasza:

És mikor hozzáérsz a szemedhez érzed az ujjadat? Mert ha nagyon érzékeny az ujjad érintésére a szemgolyód, akkor nincs ott lencse, és már tényleg kijött.

De lehet tényleg jobb lenne, ha elmennél aludni, és akkor holnap elmész az optikushoz. Aztán ő megnézi, hogy bent van-e. Ne aggódj, semmi baj nem lesz ettől!!

2012. ápr. 14. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!