S. O. S. NEM BÍROM KIVENNI AZ EGYIK KONTAKLENCSÉM, mit tegyek!?
szia!
Először is nyugodj meg!!! Biztos. hogy benne van? Nekem volt már olyan h kivettem, és elejtettem, leesett, és azt hittem h még benne van. Ha biztos vagy benne, mert tényleg jobban látsz, akkor moss arcot! Töröld meg a szemed törölközővel, és a kezed is legyen száraz. Nyugodtan csippentsd össze az ujjaiddal, hogy szoktad, látnod kell hogy hol van azért, ha oldalra nézel. Azt is megpróbálhatod h finoman végighúzod a szemgolyódon az ujjad, és észre fogod venni h ott a lencse. A lényeg, hogy ne pánikolj! Nyugi!
2. vagyok.
Ne aludj benne (amúgy semmi nem történik), ezzel nem kell optikushoz menni. Olyan nincs, hogy nem tudod kivenni. Ha régóta próbálod az is lehet, hogy már túl nedves a szemed, ezért pihntesd pár percet.
Nem történik semmi egyszeri benne alvástól (velem egyszer megtörtént) csak másnap elég száraz lesz a szemed, és a kontaklencse (ha benne van) is eléggé kiszárad.
Amúgy ha tényleg nem látod h benne van, lehet már kijött. Nézd meg a padlót :) Esetleg a szemhéjad alatt is megnézheted, bár szerintem oda kizárt, hogy felgyűrődöt.
(megint előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!