Ha azt írják egy gyógyszerre, hogy minimum fél órával evés előtt kell bevenni, akkor azt úgy értik, hogy min fél óráig ne egyek, vagy fél óra után egyek?
Elmondanád, hogy mi a különbség a "fél óráig nem evés" és a "fél óra után evés" között?
Csak érdekességképp.
Beveszed a gyógyszert, utána nem eszel legalább 30 percig. Utána ehetsz. Így értik.
Amúgy nem értem a kérdésed. A "minimum fél óráig ne egyek" és a "fél óra után egyek" ugyanazt jelenti. Vagy nem?
OFF
egyszerre ütött szöget a fejünkbe :D
szerintem úgy érti, hogy minimum fél óráig ne egyen : fél óráig nem eszik és utána se kell. fél óra után egyek: fél óra után egyen.
attól függ szerintem mit szedsz, mert egy antibiotikum szétvághatja gyomrod, szóval jobb enni utánuk.
Hja, úgy értettem a kérdésem, ahogy írtam, valahogy szinte sejtettem, hogy lesznek akik nem fogják föl, de reméltem azok inkább megkímélnek az értetlenkedésüktől, minthogy ha még ők sem értik nem igen sokat tudnak segíteni..:P
azé köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!