Ez miért van? Nos, az hogy amikor egy sötétebb szobából világosra megyek vagy egyszerűen felállok hirtelen minden elhomályosodik és alig lehet látni bármit is kb 4 másodpercig meg szédülök is stb..
Figyelt kérdés
Csak én vagyok így vagy más is ?? mert ez tök régóta van ez a dolog.2009. jún. 18. 00:03
1/9 anonim válasza:
Én is vagyok vele csak én nem szédülök az egész azért van mert a szemed megszokta a sötétet és épp ezért a fényes szobában szinte nem látsz semmit remélem érthető volt :D
2/9 anonim válasza:
Vérnyomásod leesik hirtelen. Teljesen szokványos dolog. Bár tudni kéne a korod mert a vérnyomásproblémák sokféle betegségre utalhatnak.
3/9 A kérdező kommentje:
Én 14 vagyok.. dde rem nincs semmi bajom :D és ez csak engem idegesít?
2009. jún. 19. 00:26
4/9 anonim válasza:
lehet nem jó a szemed, vagy a vérnyomásod.
5/9 anonim válasza:
Ez teljesen természetes dolog, másnak is van ilyen (nekem is)
6/9 anonim válasza:
ez azért van mert a szem annyira hírtelen nem tud átváltani sötétről világosra ... és ameddig homályos addig szokja + stb... ezzel semmi bay nincs!ne aggodj :) ;)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D
2009. júl. 23. 02:27
8/9 anonim válasza:
velem is pont ez van, csak úgy hirtelen és már el is múlik
9/9 anonim válasza:
tudom hogy régi kérdés, de nekem is ez a problémám ... gépezés után felállok, azt elhomályosodik minden azt van hogy neki megyek a szekrénynek :D na de az ritkaság ... furcsa, aztán úgy mint neked, 4-5 mp és elmúlik ... fura dolod :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!