Mi a neve annak a drognak, hogy a nyelved alá teszed 3 másodpercig ott tartod, utána lenyeled, utána halucilálsz?
őőő én még ilyenről nem hallottam...
Az ilyen nyelv alá tevős dolgokat általában nem szabad lenyelni.(pl: LSD, gomba) Ha valaki tudja én is várom kíváncsian a válaszát..
Gombát nem kell nyelv alá tenni, és le lehet nyelni, sőt meg kell enni. Nem tudom honnan szedted ezt kedves első.
Szerintem amúgy LSD-re gondol a kérdező, azt nyelv alá szokás.
Az LSD pont ilyen, nyelved alá rakod, ott tartod egy kicsit (inkább 3 perc, mint másodperc) és utána lenyeled. Utána kb még 1 óra, amíg elkezdesz halucinálni.
De ezzel vigyázz, mert én pl sokmindent (na jó, szinte mindent) próbáltam, de az lsd hatásában a legkeményebb drog. Úgy képzeld el, hogy pl a kokain, amit kemény drogként emlegetnek lófasz ahhoz képest (mondjuk teljesen más a kettő). De ez pont az, amit nem javaslok kipróbálásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!