Felállok, elkezdek szédülni, és elhomályosodik, elsötétedik a látásom. Mitől?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 20:02
1/10 anonim válasza:
Alacsony vérnyomás IS lehet. Nekem pl ez okozza. :S
2/10 anonim válasza:
Leesik a vérnyomásod. Igyekezz ezt emelni, napi egy pohár vörösbor csodákra képes!
3/10 anonim válasza:
Vagy vérnyomás probléma, vagy (ha nő vagy és kicsit korosabb) klimax kezdete.
4/10 A kérdező kommentje:
f16. akkor napi egy pohár vörösbor esetleg?
nincs bajom az érzéssel, mert sokszor vicces, amikor így elhagyom magam, de ma amikor kint az utcán jött elő akkor már kellemetlen volt.
2011. júl. 24. 20:09
5/10 anonim válasza:
Iszol elég folyadékot? Nagyon figyelj a folyadékbevitelre! Nálam az szokott a probléma lenni.
6/10 A kérdező kommentje:
Hát szerintem a minimumnál biztos, hogy kevesebbet, általában nem sokat vagyok itthon, városba meg nem mindig tudok inni. napi egy liter kb.
2011. júl. 24. 20:22
7/10 anonim válasza:
Persze az nem biztos, hogy jó megoldás: 16 évesen elkezd magad napi vörösbor bevitellel kúrálni, könnyen "rászokás" lehet belőle. Valami más megoldást kellene keresni.
Talán egy orvost!!!!
8/10 A kérdező kommentje:
Azért attól nem félek, hogy alkoholista leszek, gyűlölöm az alkoholt, szilveszterkor sem iszok pezsgőt, de egy pohár vörösbor lemegy azért..
2011. júl. 24. 20:30
9/10 anonim válasza:
Persze, egy pohártól nem lesz bajod. De ahhoz, hogy a vérnyomásod tartósan helyreálljon, egy pohár biztosan nem lesz elég. Pillanatnyi megoldásnak jó lehet, teljes "gyógyulásra" biztosan nem.
10/10 A kérdező kommentje:
másfél éve van ez, elmentem orvoshoz elküldött vérvételre, azt mondta, nincs semmi..
2011. júl. 24. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!