Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért izzadok ennyire?

Miért izzadok ennyire?

Figyelt kérdés

Már nem vagyok kamasz 24 éves nő vagyok, de még mindig nagyon izzadok..nem tudom mit csináljak minden dezodort kipróbáltam és semmi. Többnyire feketében járok emiatt. Mindig amiatt aggódom h mit vegyek fel h ne látszódjon...

SOS! Más is van ilyen helyzetben? És mit talált ki rá?

2012. ápr. 1. 21:04
 1/3 anonim válasza:

detto.. elmentem bőrgyógyászhoz és elmondta egy ilyen dezodorszerű "gyógyszer" nevét, amit a gyógyszertárban lehet kaponi! Perspirex a neve

este bekened megvárod míg megszárad reggel lemosod szappannal, és nem izzadsz.. nekem bevállt, és mellette nappal ugyanugy használok dezodort! ja és nálam 3-4 napig kitart:)

2012. ápr. 1. 21:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül az a kencefice?
2012. ápr. 7. 19:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Tapasztalatomat szeretném elmondani.

Elmentem a gyógyszertárba és ott ajánlották a Solutio Antisudoricat. Kipróbáltam. Este lefekvéskor bekentem és másnap nem izzadtam!! Ilyen még sose volt! Engem is meglepett, hogy beválik. 3 egymás követő nap használtam,és teljesen elmúlt. Azóta csak 2-3 naponta kenem be. Szinte nem is izzadok! Ez a szer vmi fantasztikus!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Újra feltudok venni színes ruhákat, nem kell feketében mászkálnom. Újra van önbizalmam :)

2012. ápr. 15. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!