Már tavasszal, meg most télen sem merek pulcsi nélkül öltözködni mert foltos lesz! még az előző napokban is erősen izzadtam, de ma a pólóm a hónaljamtól kb. 5-10centis körzetben izzadt volt! Mit tegyek? Ki mit ajánlj??
Rendszeres fürdés, dezodor. És évszaknak megfelelő ruha. Hány éves vagy és fiú/lány? az is fontos ugyan is hogy milyen korban vagy. Okozhatja többféle dolog, de ha elmondod, hogy hány éves vagy és fiú vagy-e vagy lány akkor többet segíthetek.
2012. febr. 22. 17:22
2/7 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok lány!! Sokan javasolják a Solutio Antisudica-t...!! szerinted jó??
2012. febr. 22. 18:26
3/7 A kérdező kommentje:
Bocsi félreírtam.. Solutio Antisudorica
2012. febr. 22. 18:40
4/7 anonim válasza:
Sajnos rengeteg aluminiumot tartalmaz ami akár mellrákot is okozhat. De ha kikéred az orvos tanácsát akkor ő biztos tud segíteni. Valószínűleg a hormon változástól is van és kár lenne szerekkel kenni magadat, de ha gondolod kipróbálhatod. Garantáltan nem lesz rajtad egy csepp izzadság sem, de azért nem árt utána nézni kicsit. Persze ha csíp, vagy ég vagy viszket, esetleg piros lezs a bőröd akkor az allergiás reakcióra utalhat. Kend, vizes vattára és ne használd túl töményen, de ez a dobozra rá lesz írva.
Te döntessz. :) Próbálj lazább ruhákat venni, ami nem műszálas, mert azok is fokozzák az izzadást. Este is kend be magad dezodorral és nappal is használj lehetőleg kenőset. Az izzadás elsősorban a lelki feszültség jele is. Ha stresszes vagy, vagy ha feszült vagy egész nap akkor nam csak este de nappal is nagyon izzadsz. Jó lenne ha megtalálnád a feszültség forrását és megpróbálnád megszüntetni. Ha úgy érzed mégse ez a probléma oka, akkor érdemes elgondolkodni a készítményen.
2012. febr. 22. 19:47
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!hát most a feszültség oka szerintem az iskola, hogy jó legyen az év végi eredményem mert az beleszámít a továbbtanulásba!
2012. febr. 23. 14:02
6/7 anonim válasza:
Só illetve zsurlófürdő. Só: 1 kg étkezési sót feloldasz fürdővízben, és ebben maradsz max fél óráig. Ez méregtelenít. Heti 1-2 alkalom, de csak nem vagy lázas beteg. Aztán zsurlófürdő, szinten heti 2-3 alkalom: éjjelre beáztatsz egy edénybe 3-4 csomag zsurlóteéát, reggelre felforralod, főzöd fél óráig, állni hagyod estig, aztán be a fürdővízbe. ha így fürödsz, szappant se kell v tusfürdőt használnod. A só fürdő után zhanyott le, a zsurló után ne. Lábszag ellen is jó. Kezdésnek érdemes egymás után 3-4 etse zsurlózni, atán majd beáll a saját rizmuods, h elég e a heti 1-2-3 alkalom-
2012. márc. 9. 17:13
7/7 A kérdező kommentje:
Jó lenne ez, ki is próbálnám csak nincs itthon kád, csak zuhanyzó van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!