Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Gyenge...

Mit gondoltok erről? Gyenge vagy erős csontozatú vagy? A többi lent!

Figyelt kérdés

Hogyan számítható ki a csontméret?

Bár a legtöbb embernek megvan a saját, nagyon is jó elgondolása a saját alkatáról, a csukló- és a bokaméretek gondoskodnak egy még megbízhatóbb módszerről. Ha a nők csuklómérete 13 cm, vagy ennél is kevesebb, akkor kis csontozatúnak tekinthetők, 13 és 15,2 között közepesnek, s 15 cm felett erős vagy nagy csontúaknak. A férfiak a 15 cm alatti csuklóméret esetén kis csontúaknak, 18 cm felett pedig nagy csontúaknak tekinthetők.

Az én csuklóméretem 18cm,és tény hogy 20kilóval több vagyok a "kelleténél",de senki nem mondaná meg rólam! Simán elhiszik ha letagadom a súlyom. Soha nem volt még eltörve semmim. Nő vagyok.

2012. márc. 26. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztosan erős csontozatú vagyok, mivel nőként 180 centihez vagyok 85 kiló, ami a csodálatos BMi szerint teljesen elhízott, közben meg szinte sovány vagyok.
2012. márc. 26. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon kis madárcsontú vagyok, mégse volt soha eltörve semmim, pedig sikerült már összehoznom pár necces helyzetet. Nem hiszem, hogy ezen múlna.
2012. márc. 26. 17:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem a csonttörés a lényeg,hanem az hogy az "tény és a látvány" nincs egyensúlyban!
2012. márc. 26. 17:28
 4/6 A kérdező kommentje:
"a"
2012. márc. 26. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát nálam egyensúlyban van: vékonycsontú vagyok és vékony is :D
2012. márc. 26. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Hali :) nekem kb 16,5 cm a csuklóm, fiú vagyok, többször eltörhettem volna már a csontom, freestyle-ozok. régebben egy esés következtében, mikor a sí kicsavarta a jobb térdem, csak el repedt, pedig a csavarás erősebb megterhelés a csont számára. 178 cm és 66kg vagyok, közepesen szálkás, hogy elkezdtem gyúrni is.

Az iránt érdeklődnék, hogy a csontsűrűség mennyire számít a csont erősségében? A fogaim szépek és egyik sincs elromolva, annak ellenére hogya fogszabályzót majdnem két éve hordom, és utóbbi egy évben már meg is untam rendszeresen mosni xD tehát ha hiszitek ha nem egy héten kb egyszer mostam fogat. Csak ki öblítem, szájszagom soha nincsen :P... miután kimosom megint olyan fehérek mint azelőtt, semmi bajuk. Sztem nagyon sűrű lehet a csontom, nem tudjátok hogy lehetne ezt le is ellenőrizni??

2012. ápr. 23. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!