Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fogok még tudni újra sportolni?

Fogok még tudni újra sportolni?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok 1év 6 hónapja fáj a Jób térdem. Idén januárba műtöttek "patella lateralisatió miatt, arthroscopia és subcutan lateralis release történt"

az orvosok azt mondták 6 hét és újra focizhatok. Nos még azóta is ugyan úgy fáj a térdem. legutóbb ezt állapították meg "panaszok inkább idegi irritációs jellegűnek tűnik"

Most ez mi? mi ez a sok idegen szó? Olyan sokat kell várnom az időpontokra...:( ezért is írok ide hogy hátha valaki tudna segíteni. Nagyon szépen megköszönném.

2009. jún. 13. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Csak az egyik térdeddel van probléma, vagy mindkettővel?

Tisztázzuk, hogy milyen jellegű segítséget szeretnél: tovább akarod dalaboltatni, vagy más jellegű megoldást keresel?

2009. jún. 13. 20:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak az egyik lábam fáj(job térd). Leírtam azokat a mondatokat amiket nem értettem az orvostól kapott papírokból. Az orvostól nem várok segítséget, mert kb fél évente fogad 5percre. másodjára küld el MRI vizsgálatra de a két időpont közt lassan egy év telt el. Abba reménykedtem hogy valaki hasonló cipőbe jár mint én, vagy ismeri a felsorolt Latin szavakat.
2009. jún. 16. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!