A képen láthatók rajtam pókcsípések. Lehet belőle bármi bajom? Elmenjek orvoshoz, vagy csak valamilyen hűsítő krémmel kenegessem?
Tuti, hogy pók volt, tegnap este a kezemen mászott, aztán hirtelen gyorsasággal véget ért az élete... szegény. Hosszú lábai voltak, de nem tudok mást mondani róla, mert ugy megijedtem, hogy csak arra koncentráltam, hogy megöljem.
Ez a kép linkje: [link]
Magyarországon kevés olyan pók él,mely marásától bajdo lehetne.Ezek csupán a mérges dajkapók és a búvárpók,illetve a szongáriai és pokoli cslőpók tud
okozni kellemetlenséget.Búvárpókkal csak vízközelben találkozhatsz,a cselőpókokat nagy és madárpókokhoz hasonló "szőrös" testükről felismerheted,bár a madárpókokhoz igazából semmi közük.Szerintem teljesen felesleges elmenni vele orvos,legrosszabb esetben is csak
piros marad egy picit,bár még ezt is kétlem.
Juj milyen szep a nyaklancod!:D
Uristen de hulye vagyok:((:))
Persze, pattanások :D Vicces vagy! Tényleg úgy néz ki, de egy este alatt 4 pattanás nem jön ki egyszerre és azóta is pont ugyan úgy néznek ki és viszetnek is. Plusz még a pók is rajtam mászott, szal... Van még valami mondanivalód? XD
A nyakláncom meg tényleg szép, köszönöm szépen, én is nagyon szeretem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!