Fater felidegesített, és beleütöttem egy elég ördöngőset a szekrényembe, asziszem betört a bütyköm, ha csak hozzáérek már szúr. mivel kenegessem, vagy mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 07:58
3/9 anonim válasza:
Irány az orvos, aztán meg szerezz egy boxzsákot ;)
5/9 anonim válasza:
1.) irány a sebészet, nem kell beutaló
2.) tanulj meg uralkodni magadon és megfelelően kezelni a konfliktus helyzeteket
6/9 A kérdező kommentje:
boxzsák az van itthon, csak épp a szekrény előtt jött rám a düh:D
kistesóm nincs, de ha lenne se verném meg a testvéremet!
az urakodásban talán lehet valami...
2010. dec. 2. 14:24
7/9 anonim válasza:
Én már egyszer eltörtem így a kezem! :S
Azóta nem ütögetem a falat.
Neked mi lett, elmentél orvoshoz?
8/9 A kérdező kommentje:
hát hallod nem mentem még el:S:D sulidokihoz csak... azmeg adott rá vmi csonterősítő gyógyszert:D ma is összekocogtattuk a kezünket köszönéskor egy spannal aztán tökre beleszúrt meg égett belülről a bütyköm. igen fájdalmas
egy darabig biztos hogy én sem ütögetek falat, fát, boxzsákot
2010. dec. 9. 19:06
9/9 A kérdező kommentje:
kezem, lábam, ujjam, bordám stb. nekem egyik csontom sem tört még soha el, pedig 15 éve küzdősportolok, szerencsére most sem erről van szó, de igen fájdalmas ez a bütyök gyulladás:D
2010. dec. 9. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!