Gombás péniszemre a bőrgyógyász pimafucort és unguentum boraxatum kenőcsöt írt fel. Meddig kenegessem vele?
Már 5 napja kenegetem velük és a péniszemen már el is multak a foltok, de a makkom még mindig egy picit száraz. Viszont a pimafucort szteroidot is tartalmaz és nem akarom sokáig kenegetni vele. Mióta kenem mintha az ereim is megvastagodtak volna a péniszemen, legalábbis jobban látszanak. Ez normális? Bár ebbe nem vagyok teljesen biztos, lehet csak bemesélem magamnak.
Szóval ha a gombás tünetek elmúltak utána még meddig kenegessem?
És ha nem enyhülnek alapjáraton meddig ajánlatos kenegetni magam pimafucortal?
És még egy bonus kérdés: A boraxatum tartalmaz szteroidot?
Igazából már nincs vörös folt, viszketni se viszket. Csak a makkom egy icipicit száraz maradt még.
Mondjuk azt hozzá teszem, hogy körülmetélt vagyok, ezáltal a makkom alapból is szárazabb mint egy normális emberé. Lehet ez zavar be vagy nem tudom.
Na mindegy legfeljebb kenegetem a makkom még egy kicsit, aztán ha nem találom kósernek vissza megyek az orvoshoz.
Csak az is megint mire időpontot tud adni az vagy 3 hét. :( Ki van a tököm már evvel. Szó szerint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!