Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gombás péniszemre a bőrgyógyás...

Gombás péniszemre a bőrgyógyász pimafucort és unguentum boraxatum kenőcsöt írt fel. Meddig kenegessem vele?

Figyelt kérdés

Már 5 napja kenegetem velük és a péniszemen már el is multak a foltok, de a makkom még mindig egy picit száraz. Viszont a pimafucort szteroidot is tartalmaz és nem akarom sokáig kenegetni vele. Mióta kenem mintha az ereim is megvastagodtak volna a péniszemen, legalábbis jobban látszanak. Ez normális? Bár ebbe nem vagyok teljesen biztos, lehet csak bemesélem magamnak.

Szóval ha a gombás tünetek elmúltak utána még meddig kenegessem?

És ha nem enyhülnek alapjáraton meddig ajánlatos kenegetni magam pimafucortal?

És még egy bonus kérdés: A boraxatum tartalmaz szteroidot?

2009. nov. 17. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is pimafocurtot szoktam kapni gombára annyi a különbség hogy én lány vagyok. Nekem 4-5 napig szokta mondani a doki hogy kenjem de az alatt el is múlik. Szerintem ha ez alatt nem múlik el szólj az orvosnak. 23L
2009. nov. 17. 17:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Igazából már nincs vörös folt, viszketni se viszket. Csak a makkom egy icipicit száraz maradt még.

Mondjuk azt hozzá teszem, hogy körülmetélt vagyok, ezáltal a makkom alapból is szárazabb mint egy normális emberé. Lehet ez zavar be vagy nem tudom.

Na mindegy legfeljebb kenegetem a makkom még egy kicsit, aztán ha nem találom kósernek vissza megyek az orvoshoz.

Csak az is megint mire időpontot tud adni az vagy 3 hét. :( Ki van a tököm már evvel. Szó szerint. :)

2009. nov. 17. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
89%
2-3 hét alatt el kell múlnia, ha nem múlna vissza kell menned az orvoshoz. A gumi óvszer hasznos a gombák ellen is.
2009. nov. 22. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!