Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen krémmel kenegessem a...

Milyen krémmel kenegessem a tegnap készült tetkómat?

Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 10:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bepanthen de csak a sima a plus nem jó rá

Arra ügyelj hogy mig be nem gyógyul ne száradjon ki a seb. De ahol csinálták ezt nem mondták el?????

2011. júl. 14. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyáron elég nagy hiba tetkót csináltatni, de mindenki a saját kárán tanul, ha nem néz utána....

Bepanthen, de ennek se néztél utána?! :O

2011. júl. 14. 10:37
 3/5 A kérdező kommentje:
De elmondták, csak kíváncsi voltam, mások véleményére is, nincs itthon Bepanthenem, és azt hittem más is jó lesz.... De akkor még ma beszerzem, köszi :-)
2011. júl. 14. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy felelősségteljes ember, aki tetkót akar, felkészül előre szerintem...

legalábbis és azt tettem.

Bepanthent használj és celofánnal ragaszd le az egész felületét, igy nem szárd ki. Ne cserélgesd, de este és reggel most meg alaposan. Ha olyan helyen van ahol nem éred el, kérj meg valakit hogy segitsen.

2011. júl. 14. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Bepanten! Semmi mást ne kenj rá! Ne hagyd hogy kiszáradjon! Bár attól félek, ha tegnap csináltattad, és azóta még nem kented semmivel, akkor már jócskán kiszáradhatott!
2011. júl. 14. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!