Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy gramm fű mennyi cigibe elég?

Egy gramm fű mennyi cigibe elég?

Figyelt kérdés
ha jól gondolom akkor egy szálba...de nem vagyok biztos benne.más talám okosabb mint én:)
2009. jún. 8. 21:09
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim válasza:
100%
Utolsónak üzenem hogy 5 nap csóróságos tolerancia szünet után 0,3 tud jó lenni :D De tény hogy ha az ember már tolja egy ideje akkor 0,5 alatt nem tudom mit kell szórakozni. Kedvencem amikor valaki 15 centis cigit lóbálva nagy ember, és valami 0,1 gaz lézeng benne. Megbassza, de csak a nikotin a nyitott tip miatt. Senki ne higyje hogy nagy gengszterként be van állva mikor a csóró segge az anyja véletlenül sem sodrós, lehetőleg ráadásul kész cigiből kibontott barna szofis rettenetét tolja kétpofára.
2019. jan. 31. 15:18
 52/57 anonim válasza:
a 2. válaszolónak hol halálos 2-3g? marihuánából nem lehet túladagolni..
2019. aug. 24. 01:23
 53/57 anonim válasza:

Van még itt valaki aki tudna segiteni? :D Minden kapcsolatom megszunt nem tudok mar szerezni senkitol sem... nem tudnatok ajanlani valakit? Pest/ vagy kornyeke

Ha tudtok segiteni irjatok kerlek privatban!

2020. febr. 6. 14:43
 54/57 anonim válasza:
Hat az attol fugg milyen minosegu ha ide irsz gondolom nemvagy tulsagosan ilyen tarsasagba a szine es a szagarol jol meglehet allapitani de vigyazz hogy jol adjanak, a tekerest meg bizd masra☺️
2020. máj. 30. 20:14
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

Xd imádom, hogy 2009es kérdésre tíz év után is jönnek a válaszok xd

De pár ha már itt vagyok akkor pár kérdést én is megválaszolok

1. 2000 Ft / 1g az szuper ár, de ha ilyen áron van akkor megkérdőjelezném, hogy az a "fű" nem-e gaz lefújva WD-40nnel

2. Egy cigibe általában 0,3 - 0,6 simán elég kitöltve dohánnyal egy picit.

De ha azt akarod, hogy rugjon mint a bika akkor 1g mehet bele :D

Btw a spanommal 2en holnap vagy holnapután elszívunk egy bolond 1,5 grammos cigit. Lehet pazarlás, de egyszer kiakarjuk próbálni a Full Greent

3. Fűvel nem lehet túladagolni magad.

2020. dec. 10. 21:55
 56/57 anonim válasza:

45-ös te mit beszélsz? :D

Hogy jön ahhoz az immunrendszered, hogy kevésbé állsz be? :D

Úristen, mennyi ostoba ember kommentel itt, imádom.

2021. jan. 16. 21:11
 57/57 anonim válasza:

Mi tegnap toltunk haverokkal 0.8-at 4 en.

Szoval 0,2 kezdőként illetve alkalmi fogyasztóként tökéletes.

2022. máj. 22. 21:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!