Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy gramm fű mennyi cigibe elég?

Egy gramm fű mennyi cigibe elég?

Figyelt kérdés
ha jól gondolom akkor egy szálba...de nem vagyok biztos benne.más talám okosabb mint én:)
2009. jún. 8. 21:09
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim válasza:
100%
nekünk olyan 4-5 cigire elég 1gramm, és nem tudom mért de nekem valahogy nem is hat ugy kb 5 10 perc és kész:S!
2009. jún. 11. 07:50
 22/57 anonim ***** válasza:
60%
15 éves vagy és csaj? Akkor adok én neked a cigin kívül mást is amit szívhatsz. :)
2009. jún. 11. 07:56
 23/57 A kérdező kommentje:
hahaha...vicces:D még egyenlőre szivogatom a füvet;):D
2009. jún. 12. 19:33
 24/57 A kérdező kommentje:

3 szál cigi volt...1 másik díler akivel szívtam (ő haver)aztmondta hogy áttbasztak.:/

de azért kicsit jólvoltam tőle:D

2009. jún. 18. 12:15
 25/57 anonim válasza:
100%
Detox az alkoholtól lehet.Amúgy 3 cigibe pont jó.
2009. dec. 9. 20:04
 26/57 anonim ***** válasza:
Kösz a helyesbítést, én is tudom mit jelent maga a szó...
2010. jan. 2. 18:14
 27/57 anonim válasza:
52%
Szerintem ne a dílerrel tekertesd nagyon átkúrnak, én legtöbbször 2-3cigibe tekerem de ha csak úgy h suliban szünetben szívjuk akkor 5-6ba =) // nekem nem az furcsa h 15vagy és füvezel hanem hogy lány és füvezel :D nem sok ilyet ismerek
2010. márc. 27. 23:30
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

Jaj istenem milyen hülyeségeket írnak. Elnézést, amiért egy ilyen régi kérdéshez írok, csak véletlenül rátaláltam, és nagyon kikészültem a válaszokat láttán.

1. Elszívhatsz egyszerre 100g-t is, nem lesz bajod, csak esetleg beparázol, és bealszol. Nemkell detox, nemkell mentő, belehalni lehetetlen.

2. A kérdésre a helyes válasz: Minőségtől függ. Egy házilag termesztett jó minőségű, jó genetikával rendelkező növényből elég 0,1 - 0,2g is, akár két személyre. Egy szarból viszont lehet, hogy 1g is kevés.

Amit az utcán osztogatnak általában közepes minőség. Egy kezdőnek 0,2g/cigi bőven elég.

2010. máj. 26. 11:24
 29/57 anonim ***** válasza:
16%
Ohh kedves utolsó válaszoló,valószínű hogy valamennyien kipróbáltuk már a füvet,akik itt válaszoltak,így attól tartok te vagy az,aki butaságokat ír.Megnéznélek én miután elszívtad azt a ,,bármennyi" mennyiséget.Persze nem halnál meg,de az életedért könyörögnél kedvesem...:D Főleg egy kezdő 15 évesnek ne adj ilyen szerencsétlen tanácsokat...
2010. jún. 4. 00:16
 30/57 anonim ***** válasza:
100%

Ohh kedves utolsó válaszoló,valószínű hogy valamennyien kipróbáltuk már a füvet,akik itt válaszoltak,így attól tartok te vagy az,aki butaságokat ír.Megnéznélek én miután elszívtad azt a ,,bármennyi" mennyiséget.Persze nem halnál meg,de az életedért könyörögnél kedvesem...:D Főleg egy kezdő 15 évesnek ne adj ilyen szerencsétlen tanácsokat...

Szívtam már nagy mennyiséget.. Jött a róka, aztán olyan mély alvás, amilyenben még nem volt részem. Életemért könyörögni? Ugyanmár, ezt maximum olyan teszi aki soha semmit nem hallott még a fű hatásairól, soha nem próbálta, és így szívott sokat. Ezért is írtam, hogy egy kezdőnek 0,2 bőven elég, de ha sokat akar, azt is megteheti. Saját kárán tanul az ember, baja nem lesz tőle, hát akkor meg?

Sőt, én igazából egy kezdőnek is jó sokat adnék, beledobni a mélyvízbe. (persze csak felügyelet mellett) Így talán kisebb az esélye, hogy majd naponta nyomja a későbbiekben.

2010. jún. 4. 00:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!