Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy gramm fű mennyi cigibe elég?

Egy gramm fű mennyi cigibe elég?

Figyelt kérdés
ha jól gondolom akkor egy szálba...de nem vagyok biztos benne.más talám okosabb mint én:)
2009. jún. 8. 21:09
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim válasza:
96%
Állítólag egy kísérleti egeret fél kiló fűvel lehet megölni (két méter magasrol rádobva)
2015. aug. 2. 13:28
 42/57 anonim ***** válasza:
Kivancsi vagyok milyen visszanezni a kerdesedet hat ev elteltevel :D "kislany"... Amugy mar reg targytalan, de eleg durva grammoscigis elmenyem volt amikor 4-en toltuk el.. Utana meg meg volt hatra ket oram... Egyik egy angol doga... En mondom nektek ilyen jo angoldogat meg nem irtam. Alap otos szinten vagyok de ez egy hibas volt az is csak veletlen eliras ... X"D
2016. márc. 13. 00:15
 43/57 anonim válasza:
Még detox úristen nem herbálról beszélünk könyörgöm-.-
2016. szept. 6. 22:35
 44/57 anonim ***** válasza:
Hat ev xd valoban reg lehetett h kiprobalta. Amugy egyszer 0.4-es egyedulszivos elmenyem nagyon durva volt.... Nem en tekertem es nem tudtabazbarc pontosan mennyit rakott bele... Ket ora halal utan kezdtem magamhoz terni... Teljes greenout
2016. szept. 18. 10:14
 45/57 anonim válasza:
63%

alkohol és tépés? az esti hangulatot hamar meg hozza xD

lehet 1 cigi 1g is srácok egyedül szoktam tolni bulikba 1g-s cigiket,és nem naponta csinálom :) még sem halálos,nem tudom lehet h nekem erősebb az immun rendszerem de ja elvileg 1g 1 cigi :)

2016. nov. 3. 20:40
 46/57 Csota válasza:
Én egy szálba szoktam bele rakni 0,5g. És egyedül szivom el és az tok jo. Ha vagyunk 2-3 an akkor szoktunk 1et rakni bele. Függ attól is h mióta fuvezel mert ha nem rég akk or ne tegyél bele 1-et. Azt sem ajanlom h a dealeredet kérd meg h tekerje meg inkább kérj meg valameik barátod aki tud tekerni de nem nagy ördöngösség.
2016. dec. 20. 20:45
 47/57 anonim válasza:
1g az 1 vagy 2 cigi nekem xD
2017. ápr. 13. 14:14
 48/57 anonim válasza:
Sok idő telt el azóta de 1 grammot is belehetek tekerni 1 cigibe semmi bajod nem lesz tőle... Első alkalommal nem ajánlom de ha már legalabb fel eve megy az ipar akkor boven belefer
2017. júl. 18. 13:17
 49/57 anonim ***** válasza:
100%
Én általában 0.1g-t teszek személyenként, ha kevés, tudok másikat tekerni, de ha tulszivom magam, az csak idővel múlik el :( ja, egy jotanacs: ha úgy érzed, hogy mindenképp szívni akarsz, akkor járass be egy, max két füvészt, de! utcán soha ne vegyél füvet, mert legjobb esetben is lehuzas, de inkább valami herbalos cuccot adnak, ill. soha ne tekertess a gyepmesterrel, esetleg ha régen ismered, de inkább akkor se, mert úgyis csak lehuzás.
2018. máj. 14. 14:51
 50/57 anonim ***** válasza:
57%
Én és a barátaim a legjobb minőségű füvet szívjuk Prágából és Amszterdamból, hónapok óta 2 grammot szívunk el egy átlagos napon fejenként, 'szívós napon' (péntek, szombat, vasárnap) pedig ennél jóval többet. Van, hogy egy hatalmas 6 grammos jointot szívunk el hárman, igaz, külföldön élünk és nagyon olcsón jutok a cucchoz. Aki azt állítja, hogy 0.25g fűtől be lehet tépni, az vagy hazudik vagy sosem volt beállva.
2019. jan. 18. 03:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!