Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy gramm fű mennyi cigibe elég?

Egy gramm fű mennyi cigibe elég?

Figyelt kérdés
ha jól gondolom akkor egy szálba...de nem vagyok biztos benne.más talám okosabb mint én:)
2009. jún. 8. 21:09
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim válasza:
39%
és a lányok nem szívhatnak?:o én is 15 körül lehettem amikor rákattantam.kicsit elkúrta az életem akkor,de csak tanultam belőle.:)ma már okosan játszok vele ^^ de tudod csak óvatosan!,mert rendesen hazavághat:)
2010. dec. 24. 10:20
 32/57 anonim válasza:
82%

AKI EZT ÍRTA AZZAL TELJESEN EGYET ÉRTEK ÉS CSAK AZÉRT JELENTKEZTEM BE,HOGY EZT MEGÍRJAM :D:D

Jaj istenem milyen hülyeségeket írnak. Elnézést, amiért egy ilyen régi kérdéshez írok, csak véletlenül rátaláltam, és nagyon kikészültem a válaszokat láttán.

1. Elszívhatsz egyszerre 100g-t is, nem lesz bajod, csak esetleg beparázol, és bealszol. Nemkell detox, nemkell mentő, belehalni lehetetlen.

2. A kérdésre a helyes válasz: Minőségtől függ. Egy házilag termesztett jó minőségű, jó genetikával rendelkező növényből elég 0,1 - 0,2g is, akár két személyre. Egy szarból viszont lehet, hogy 1g is kevés.

Amit az utcán osztogatnak általában közepes minőség. Egy kezdőnek 0,2g/cigi bőven elég.

2010. dec. 27. 02:50
 33/57 anonim ***** válasza:
akármilyen szerencsétlenül tekered (nyugi énis) :D magadnak tekerd mert engem egy kn 4-5 éve ismert ismerős baszott át vele nemgyengén....
2011. szept. 5. 14:00
 34/57 anonim válasza:
mi barátnőmmel általában 1grammot tekerünk egy cigibe és azt ketten szívjuk el.de akkor rendesen betépünk:) ha nem akarsz annyira beszívni akkor egy cigibe tegyél 0.2-0.3 grammot.attóljól fogod magad érezni
2011. okt. 29. 21:53
 35/57 anonim ***** válasza:

Ír még ide valaki?

Én kezdő vagyok :D 3-4 ismerőssel múltkor szívtunk 2-t, mondták, hogy isteni az anyag ők totál bekészültek, ezzel szemben én meg sem éreztem, pedig úgy szívtam ahogy kell. Vélemények?

2012. szept. 28. 09:54
 36/57 anonim válasza:

Itt páran nagyon madarak:DD

nehigyje el senki hogy belehalhat:D idéznék AZA-tól:

"Én reggel fekszek, és este kelek,

amikor lehet betekerek egy egészet vagy egy felet,

de Te ne feledd,ez az adag sok lehet neked"

sokmindentől függ mennyire elég 1g zöld.

Ha kezdő vagy- lehet hogy lecsíp belőle az osztód, így jó esetben megkapod a 0.8at

- lehet hogy valami retek réti gazt kapsz

és ha amatőr vagy nagyon, lehet egy kis rakéta után nemfogod kivánni a következőt aznap, vannak akiket beparáztat a csár egy ideig, de megtanulják használni.

(Azért tekerni tanulj meg, egyszerű..)

smokeweed!

2012. szept. 30. 12:33
 37/57 anonim válasza:
milyen tipusu fuvet szivtal ?? mi a neve?? :)
2013. ápr. 12. 17:44
 38/57 _Goodlife_ válasza:

2-3 gramm halálos ? Érdekes én már elég régóta szívok ,lehet hogy azért szívok nullás cigiket már :)

De amúgy ha nem vagy tapasztalt ezen a téren akkor kezd el kisebb adagokkal és ahogy egyre jobban nem üt be úgy növeld ! 2000ft/gramm szerintem kicsit húzós !

Én 1000ft/gramm-ba szoktam venni/rendelni !

Eggyértelmű hogy a dillerek hasznot húznak belőle ,ezért ennyi az ára (2000ft a te esetedben ).!

Mondjuk ez sok mindentől függ ,hogy milyen fajta ( barna dohányos, zöld ,hány % thc stb stb stb ) Először gyűjts tapasztalatot ne hogy valami bajod legyen belőle !

Dillerrel szerintem nem érdemes megtekertetni ,mert csak még jobban lehúz.! inkább tekerd meg otthon ,még akkor is ha kicsit rosszúl sikerül :) majd bele jössz :)

2014. jan. 28. 14:15
 39/57 anonim válasza:
Én is 15 vagyok, és lány. Semmi bajom sincs tőle. Jó a bánatra, néha túl kapom a dolgokat tőle.
2014. febr. 17. 14:50
 40/57 anonim válasza:
1000 ft-ért megnézném hol kapsz füvet, 2000 ft az még jó árnak is számít...1000-ér max szaros herbált, az viszont nem fű!
2015. febr. 27. 22:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!