Állandó izzadás oka?
Figyelt kérdés
Suliból mindig úgy jövök haza h teljesen beleizzadtam a pólómba pl.tesi öltözőbe miután átveszem a tesi pólót pár perc és már foltos is és ez nagyon kellemetlen így nyáron csak fekete pólóba járok pedig szeretek jól kinézni! DE ha vendégségbe megyek vagy egy boltba,moziba állandóan leizzadok sőt van hogy itthon is ,próbáltam a solutio antisudorica-t de nem hatott !! A kezem is elégégé izzad! Mi lehet ennek az oka és ellenszere? Egyébként nincs bajom a belilleszkedésel vagy nem szorongok sok ember közte semmi ilyen tök átlagos sport szerető sárc vagyok !17F2012. febr. 29. 21:08
1/1 anonim válasza:
Solutio antisudoricat meddig használtad?
Elvileg annak kell jó pár hét, hogy kifejtse hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!