Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől izzad alvás közben?

Mitől izzad alvás közben?

Figyelt kérdés

Amikor elalszik (férfi), elkezd izzadni, s olyan hőt termel a takaró alatt, mint egy kazán. Van, hogy arra ébredek, hogy fázom, mert a pólóm átázott, és hideg, s a takaró alatt 50 fok van... Mitől van? Nappal semmi baja nincs, s amúgy éjszaka is mélyen alszik, semmilyen más "furcsaságot" ő sem észlelt.

ő 26 éves

2012. febr. 23. 10:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Nagyon komoly betegségek előjele is lehet az éjszakai izzadás. Nekem heredaganatom volt és az első tünetem hónapokig csak az éjszakai izzadás volt. De úgy, mint amikor lázas vagy és beveszel lázcsillapítót. Át kellett sokszor öltöznöm éjjelente. Figyelmet igényel mindenképp a dolog. Egy mellkasröntgenre, és teljes vérképre ad a háziorvos beutalót. Szerintem menjen el és legalább megnyugszik, ha minden oké.

36/F

2012. febr. 23. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!