Minek a tünetei ezek? Állandó éhségérzet, szapora pulzus, idegesség, izzadás, szorongás, szédelgés?
pajzsmirigy
menj orvoshoz, a vérkép mutat biztosat, sőt az se bizti, nálam nem volt gond a pajzsmirigyműködéssel a vérkép alapján és egy év alatt 10 kg-t fogytam , miközben zabáltam,
éjjel, hajnaltájt izzadtam, folyt a víz a mellkasomon és ideges is voltam. Az vetett véget az egésznek az én esetmben, hoyg terhes lettem és valahogy megoldódott minden, de ne gondolja bárki, hoyg a baba miatt volt előtte is a sok tünet, mert nem akartunk már több gyereket, kis " szökevény", de most már örülök neki. ( 7 hós kis tündérlány)
szóval pajzsmirigy gond lehet.
Bár ezek a tünetek sokmindent takarhatnak :-((
Ezek a panaszok ráhúzhatók több betegségre is. Én az ovosi kivizsgálást javaslom.
Ettől függetlenül, úgy érzem valamilyen idegrendszeri hatás ért, amit nem tudtál feldolgozni, ezt próbáld meg, ha lehet, nyugodj meg, élj pontos napirend szerint, belértve akelést , a kaját, stb.-t. Ha nem tudod elfogyasztani valamelyik alkalommal az ételt, akkor azt hagyd ki, és ne egyél semmit addig, amíg nem jön el a következő étkezés ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!