Szed valaki cukorbetegség elleni gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
Meforalt szedek 1 éve, nem feltétlen cukorbetegség, inkább a magas inzulinszint miatt.
Hogy Neked szedni kell-e ilyen értékek mellett, azt gondolom, nem lehet kérdés. Ha nem szeded, akkor később olyan szervi károsodások alakulhatnak ki, amelyek vissza nem fordíthatók.
Nálam nem volt mellékhatás, de hallottam olyat, akinél enyhe hasmarsos panaszok voltak, de később ezek is elmúltak.
Mivel a szénhidrát anyagcserét segíti a gyógyszer, így a megfelelő étrend betartásával fogyás érhető el.
Szóval, ha gyermeket akarsz, akkor mihamarabb fogadd el a javaslatot, mert jó eredménnyel javítja a fogamzó képességet! Én is nagyon tartottam tőle, alig mertem bevenni, mindig attól féltem, túlzottan lenyomja a vércukrot, rosszul leszek, stb. De szerencsére semmi ilyen nem volt :)
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!