Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez lehet cukorbetegség?...

Ez lehet cukorbetegség? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Egy ideje rengeteg vizet iszok, és alig birok aludni. Amikor felkelek teljesen frissnek érzem magam, semmi bajom sincs. De pár óra múlva olyan vagyok, mint a mosott kaki, nagyon álmos és fáradt vagyok. Kajálás után jóllakottnak érzem magam, de kb. fél óra múlva elkezd égni a gyomrom és éhes vagyok. Ezek ellenére már kb. 5 kiló csak úgy eltűnt rólam. Van amikor hirtelen elkezd viszketni a combom, karom, mellem. Vádligörcsök is néha szoktak jelentkezni. Holnap megyek dokihoz, de szeretném előtte megtudni, hogy esélyes vagyok arra, hogy cukorbeteg legyek? 17/L
2012. jan. 19. 20:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem hozzáirni, hogy a menstruációm is néha kimaradozik, nincs pasim, és még szűz vagyok.
2012. jan. 19. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
A sok ivás, fogyás az lehet a jele. A fáradság az más dolog és a menstruációs dolog is. Majd a teszt megmondja :)
2012. jan. 19. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Kösszi szépen. A tüneteknél láttam ezeket azért írtam le
2012. jan. 19. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérj beutalót vér is vizeletvizsgálatra!
2012. jan. 20. 09:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
mindenféleképp menj orvoshoz, ezek a tünetek mind mind a cukorbetegség tünete. és imádkozz, hogy ne legyél az.
2012. jan. 30. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!