Életmódot szeretnék váltani. Hogy kezdjem?
Figyelt kérdés
Azt szeretném,ha az életem 360 fokos fordulatot tenne.Optimista ember szeretnék lenni.
Már sokszor próbáltam változni,de nem sikerült.
2012. febr. 23. 20:47
1/1 anonim válasza:
Hát...tudod ez majdnem lehetetlen.Vagyis lehet változni,de teljesen lecserélni a személyiségedet(36-os alatt ezt érted?)nem lehet. Ha életfilozófiát akarsz szerezni(test és lélek változás) akkor ajánlom a muvészetet és a kuzdosportokat. Hidd el,én rajzolok-festek meg kickboxoltam, és fogok is mert tényleg változtan a jellemen, és pesszimistából realista lettem. De lehet optimista leszel,azt már nem vágom hogy mukodik. Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!