Hogyan kell életmódot váltani?
Szia
én nem weboldal vagyok, de ami tuti, hogy kerülni kell a sok műanyag-haszontalan dolgot
nem kell enni ilyen porleveseket, bő zsírban sült dolgokat, az agyoncukrozott sütik, ételek, gyors büfékbe kaja ezeket kerülni
részesíds előnybe a telje skirőlésű gabonákat, sovány husokat, halakt, zöldség, gyümölcsök, tejtermékek
kerüld még a chips, csoki, kekszek és társaikat
sztem futni ne fuss, az is elég ha sétálsz, bicigli, úszás, ami nem megterhelő
étrendet nem szeretnék írni, mert 1: nem tudom milyen magas vagy
2: ekkora túlsúlynál dietetikus véleményét kérném ki, és esetleg egy orvosi vizsgálást (pl pajzsmirigy vagy akármi más betegség esetén)
1. kivizsgálás
2. ha megengedheted magadnak, akkor dietetikus
Ha nem, akkor vedd meg Norbi Titok c. könyvét és olvasd el. Semmi mást nem kell tőle venned, ne költs drága termékekre, a hagyományos alapanyagok éppen olyan jók, ezt ő maga is leírja. Csak olvasd el és okulj belőle.
3. először csak sétálj, egyre többet, amennyit bírsz, annyival kezdd, később Norbi Duci tréning dvd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!