Hogy lehetnék holnapra beteg, vagy hogy lehetne valami bajom?
Figyelt kérdés
Annyira fölösleges órák lesznek, semmit nem csinálunk, fölöslegesen meg utálok bejárni a suliba. Mindenki engem piszkál.2012. jan. 26. 17:12
11/22 A kérdező kommentje:
De lázasan nem mehetek suliba te nagyon okos.
2012. jan. 26. 17:44
12/22 anonim válasza:
Elárulom, hogy nem vagy lázas.
13/22 A kérdező kommentje:
De az vagyok te kakacsimbi.
2012. jan. 26. 17:47
14/22 goolky válasza:
No akkor elmondom én hogy csináltam annak idején. Fejem odanyomtam a radiátorhoz, mikor felmelegedett mentem anyámhoz panaszkodni, hogy fáj a fejem. Megfogta a homlokom, majd mondta, hogy gyerünk lázmérőzni. Lázmérőt megfogtam, közöltem, hogy klóra kell menni, bedugtam a melegvízcsap alá, és produkáltam 38,5-ös lázat. Másnap nem kellett suliba menni :-D
15/22 tetris válasza:
Mi lenne, ha odamennél drága jó anyádhoz, és elmondanád neki, hogy semmi kedved holnap suliba menni, csupa unalmas óra lesz, és inkább itthon maradnál, és kitakarítanád a lakást, kivinnéd a szemetet, elmosogatnál és bevásárolnál. Szerintem azonnal igazolná neked azt a holnapi napot.
16/22 anonim válasza:
Mellkasi fájdalom, bal karba sugárzó zsibbadás tuti lógási lehetőség. Te még nem is hallottál erről? Minden tini ezt csinálja, hetente többször jönnek hozzánk ilyenek, aztán kiderül, hogy semmi bajuk sincs, de egy hét kórház, lazulás, pihenés. Hátulütője: a vérvétel, esetleg többször is, fertőző betegtársak, akiktől tényleg elkapsz valami finomságot, tapasztalt nővérkék, akik a képedbe röhögnek, mert tudják, hogy kamuzol, rossz kaja, esetenként látogatási tilalom, ha influenza járvány van.
17/22 anonim válasza:
kezdj el köhögni, mondd azt h nagyon rosszul vagy holnap elmész délelőtt a háziorvoshoz, köhögésre, lázra tuti hogy kiír.
18/22 anonim válasza:
csinálj jégkockát és rakd vízbe aztán idd közben köhögj rá:D Begyullad tőle a torkod XD De ha nem mész suliba nem mész elmész dokihoz és igazolja. Én ha orvoshoz megyek 1 hétre ki szokott írni, úgy h nincs semmi bajom.
19/22 anonim válasza:
kötél.... osztálytársamnak bevált. többet nem jött suliba.
20/22 anonim válasza:
"No akkor elmondom én hogy csináltam annak idején. Fejem odanyomtam a radiátorhoz, mikor felmelegedett mentem anyámhoz panaszkodni, hogy fáj a fejem. Megfogta a homlokom, majd mondta, hogy gyerünk lázmérőzni. Lázmérőt megfogtam, közöltem, hogy klóra kell menni, bedugtam a melegvízcsap alá, és produkáltam 38,5-ös lázat. Másnap nem kellett suliba menni :-D"
Bocs, de anyád nagyon béna volt. Én kézrátétellel megmondom a gyerekekről, hogy nincs semmi bajuk, enyhe hőemelkedésük van, vagy magas lázuk. A karom belső részét, vagy az arcomat a mellkasukhoz, belső karjukhoz teszem és eddig 100%-ban bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!