Hogyan lehetnék beteg holnapra?
Kb 2 éve nem voltam beteg, és nyugalmat szeretnék, és pihenni otthon, hogyan lehet megfázni vagy hogy lehet lázam? valaki segítene?
Légy szíves kíméljenek a hülye válaszolok, hogy mért nem megyek iskolába megy stb..
ja és már próbáltam mindent: nyitott alaknál aludni, jégakkut a torkomra raktam csak kicsit fájt a torkom tőle, akkor a jégakkut a hátamra raktam nem kaptam tüdögyuladást, se semmit, megfürödtem forro vizben, kimentem a hidege 30 percet de nem lett semmi bajom... :S
valaki segítsen hogy hogy lehetnék holnapra beteg :)
15.59 vagyok.
kis kiegészítés: nekem ez bevált módszerem volt középiskolás koromban, persze csak egy évben max 2x lehet megjátszani feltűns nélkül, most 32 évesen hibátlan a szemem, mondjuk akkor még csak amodent fogkrém volt....
köszönöm szépen a választ, de valaki még tud valamit?
Amivel lázas lehetnék vagy akármi.
műanyag vonalzóval csapkodd védid a fejed, nem látszik mega nyoma úgy mintha pl kézzel ütöttek volnam eg és mondfhatod hogy írtó meleged van
de elsőnek fázol stb.. majd meleg van( ekkor megcsapkodod az arcod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!