Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék beteg holnapra?

Hogyan lehetnék beteg holnapra?

Figyelt kérdés

Kb 2 éve nem voltam beteg, és nyugalmat szeretnék, és pihenni otthon, hogyan lehet megfázni vagy hogy lehet lázam? valaki segítene?

Légy szíves kíméljenek a hülye válaszolok, hogy mért nem megyek iskolába megy stb..

2011. febr. 8. 15:51
 1/8 anonim válasza:
100%
1szerű játszd el hogy fáj a hasad vagy valami ilyesmi
2011. febr. 8. 15:56
 2/8 anonim válasza:
100%
ja bocsi nem gúnyolásból mondom
2011. febr. 8. 15:57
 3/8 A kérdező kommentje:

ja és már próbáltam mindent: nyitott alaknál aludni, jégakkut a torkomra raktam csak kicsit fájt a torkom tőle, akkor a jégakkut a hátamra raktam nem kaptam tüdögyuladást, se semmit, megfürödtem forro vizben, kimentem a hidege 30 percet de nem lett semmi bajom... :S

valaki segítsen hogy hogy lehetnék holnapra beteg :)

2011. febr. 8. 15:58
 4/8 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem vagyok jó a szinlelésben, anya nem hinné el, csak ha tényleg beteg vagyok :(((
2011. febr. 8. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:
29%
fogkrémet kensz este a szemedbe, reggelre tuti kötőhártyagyulladás! és jól vagy egyébként, de láthatóan véres szemmel nem mehetsz iskolába, uyge, és még az orvos is elhiszi!!!:)) pár nap és lemegy a vérömleny, nem lesz semmi bajod.
2011. febr. 8. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:
71%

15.59 vagyok.

kis kiegészítés: nekem ez bevált módszerem volt középiskolás koromban, persze csak egy évben max 2x lehet megjátszani feltűns nélkül, most 32 évesen hibátlan a szemem, mondjuk akkor még csak amodent fogkrém volt....

2011. febr. 8. 16:07
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a választ, de valaki még tud valamit?

Amivel lázas lehetnék vagy akármi.

2011. febr. 8. 16:10
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

műanyag vonalzóval csapkodd védid a fejed, nem látszik mega nyoma úgy mintha pl kézzel ütöttek volnam eg és mondfhatod hogy írtó meleged van

de elsőnek fázol stb.. majd meleg van( ekkor megcsapkodod az arcod)

2011. febr. 8. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!