Mitől lehetne lázam? Vagy mitől lehetnék beteg?
Kedves Kérdező !
Feltételezem valamilyen dolgozatról,összeveszésről van szó.
Szerintem örülj,hogy egészséges vagy,meg van mindened és élvezd az életet !
Felesleges ilyen hülyeségekhez folyamodnod.
Ráadásul a kréta mérgező hatású,úgyhogy gratulálok,hogy ennyi eszed van,hogy még ezt is képes voltál megenni !
Hát,erre nem tudok mit mondani.
25/L
Hmmm. :/
én vasárnap este nagyon sok sós vizet ittam,azóta egyfolytában lázas vagyok,hányok stb. :| És most meg elakarnak küldeni vérvételre is,mert nem múlik el.><
Szerintem vizes hajjal kinyitott ablaknál félmeztelenül alvás beválik.
Vagy ha kertes házban laktok menj ki hátra a kertbe ahol nem látnak,öntsd le magad jéghideg vízzel,egy kicsit maradj kint egy kicsit. Aztán go befele és ha félsz hogy ez nem válik be szopogass jégkockát és tegyél a zoknidba is éjszakára :''D
Vagy szimulálj.Mondd hogy hasmenésed van azt nem tudják leellenőrizni. Mondd hogy fáj a fejed,mérjétek meg a lázadat és amikor nincsenek benn a szüleid a szobába akkor dugd gyorsan a lámpa alá de vigyázz mert nagyon gyorsan felmegy 42°-ra is akár.
Ha ezek nemválltak be szólj és irok még :)
iskolaundor.<33^^
Utolsó vagyok.Esetleg ha kicsit ennél összevissza :D?
Na most ez csak egy gyors válasz volt.Gondolkozom még :)
gyaa utolsó xdd
beteg lettél kérdező :D?
bocsi hogy későn válaszolok :D.
Azt halottam valahol hogy ha megeszel 7-8 mentolos tic-tacot és iszol rá 3 pohár jéghideg tejet torokgyulladásod lesz. Mert mivel ha már eleve mentolosra jéghideget iszol,akkor már kialakulhat a torokgyuszi,de ha még tej is az amit iszol rá akkor majdnem biztos,mivel a tejtől szaporodnak a bacik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!