Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van egy csomó tételem, itthon...

Van egy csomó tételem, itthon kéne maradnom hogy lehetnék beteg picit?

Figyelt kérdés

Nem a leghelyesebb út ahhoz, hogy a tételeimet végre teljes mértékben kidolgozzam, tudom...

A környezetemben mindenki köhög, prüszköl, torka fáj, én iszom a hideg dolgokat, megfagyok reggelente, és semmi bajom... Bár mostanában van, hogy fájdogál a torkom, rossz a közérzetem, de csak 37.4es hőemelkedést produkálok, a torkom már nem fáj, és jobban vagyok... A hétre szeretném kiíratni magam, hogy befejezzem az irodalmat, és a közgáz tételeket. Ezzel a közérzetes-torokgyulladásos dologgal szeretnék kezdeni valamit. Holnap be kell menjek, így is-úgy is, tablófényképezés lesz :) Amúgy eddig még csak egyszer hiányoztam, és jeles tanuló vagyok. Csak félek a vizsgáktól, és ha nem fejezem be a tételeket és nem készülök a csendélettel (művészetibe) akkor folyamatosan stresszelek és sehogy nem tudok már eredményes lenni...

Tudtok adni tippet, mit csináljak, hogy még taknyos legyek meg a közérzetem is rossz legyen?

Köszönöm a válaszokat!

2011. febr. 6. 20:46
1 2
 1/17 anonim válasza:
figyi mond azt,hogy fáj a hasad ! Dokinak meg mond fáj a torkod stb..úgyis kiír ( :
2011. febr. 6. 20:50
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen igen, csak ez az orvos igen alapos. Meg olyan... mufurc. Én esküszöm, félek tőle.. Ha lemegyek csak így hogy.. hátizé nem érzem jól magam, minimum leordítja a fejem... ^^; (lehet megérdemelném..) Meg azért hazudni sem szeretnék nagyszülőknek, de ezt az időt a tanulásra fordítanám.
2011. febr. 6. 20:54
 3/17 anonim ***** válasza:

Bemész, megmondod éjjel lázad volt (akár a reggelt is mondhatod), hánysz, hasmenés, torokfájás, szenvedő ábrázat, és kiír. Főleg, ha nem alapos dokid van. Azt hiszem amúgyis valami hasmenéses hányásos vírus van éppen.

21/N

2011. febr. 6. 20:55
 4/17 anonim ***** válasza:
Mondd az orvosnak, hogy hánysz és hasmenésed van. Ezt nem tudja leellenőrizni. Vagy ha tényleg akarsz valamit produkálni, akkor igyál meg sok tejet, mondjuk másfél litert, attól tuti hányni fogsz.
2011. febr. 6. 20:56
 5/17 A kérdező kommentje:

Lekopogom, még nem kaptam el, de rettegek a hányástól...

Jó nekem a torokfájós-hangelmenős-taknyos-lázas dolog..

Amúgy így belegondolva, úgy tényleg ilyen beteg 2 éve voltam talán. Csoda, mert sovány vagyok, sokat fáj a gyomrom sajnos, nem eszek normálisan, és az ember azt hinné hogy az étkezési zavaros szívja meg előbb.

2011. febr. 6. 20:57
 6/17 A kérdező kommentje:
ihatok akármit másfél litert, ziher kijön, egy nap nem iszok meg annyi folyadékot, pedig kellene.. ^^;
2011. febr. 6. 20:58
 7/17 anonim ***** válasza:
Másfél liter tej olyan sok, hogy nehezen emészti meg a szervezet, plusz, ha még étkezési zavaros is vagy, tuti kihányod és akkor már megvan az ürügy. És a doktor bácsi sem ordíthatja le a fejed, mert igazat mondtál. :)
2011. febr. 6. 21:06
 8/17 A kérdező kommentje:
Hányni félek... :S A torkommal kéne valamit csinálni... Szimulálni nem szívesen szimulálok de ha kell... csak van még 17 tételem törivel meg irodalommal, a közgáz már könnyebb lesz, meg rajzolnom kell.. áá sose lesz vége ennek!! =(
2011. febr. 6. 21:09
 9/17 anonim ***** válasza:
Csak a torokfájással az a baj, hogy le tudja ellenőrizni.. De a gyomrodig nem lát el. :D De szerintem ne parázz ezen ennyit, ha azt mondod beteg vagy, nem tud tenni. Talán könyörögj valami gyógyszerért, hogy hitelesebbnek tűnj. :D
2011. febr. 6. 21:15
 10/17 A kérdező kommentje:

Kiskoromban rossz gyógyszert kaptam, és rossz végkifejlete lett, szóval még az Algopyrinnel is hadilábon állok xD

Nagyon gusztustalan, sunyi, ósdi gerinctelen dög lennék, ha ma éjjel szét fagynék a kihűtött szobámban és holnap erőteljesen szenvednék itthon a családnak..? :S

2011. febr. 6. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!