Van egy csomó tételem, itthon kéne maradnom hogy lehetnék beteg picit?
Nem a leghelyesebb út ahhoz, hogy a tételeimet végre teljes mértékben kidolgozzam, tudom...
A környezetemben mindenki köhög, prüszköl, torka fáj, én iszom a hideg dolgokat, megfagyok reggelente, és semmi bajom... Bár mostanában van, hogy fájdogál a torkom, rossz a közérzetem, de csak 37.4es hőemelkedést produkálok, a torkom már nem fáj, és jobban vagyok... A hétre szeretném kiíratni magam, hogy befejezzem az irodalmat, és a közgáz tételeket. Ezzel a közérzetes-torokgyulladásos dologgal szeretnék kezdeni valamit. Holnap be kell menjek, így is-úgy is, tablófényképezés lesz :) Amúgy eddig még csak egyszer hiányoztam, és jeles tanuló vagyok. Csak félek a vizsgáktól, és ha nem fejezem be a tételeket és nem készülök a csendélettel (művészetibe) akkor folyamatosan stresszelek és sehogy nem tudok már eredményes lenni...
Tudtok adni tippet, mit csináljak, hogy még taknyos legyek meg a közérzetem is rossz legyen?
Köszönöm a válaszokat!
Bemész, megmondod éjjel lázad volt (akár a reggelt is mondhatod), hánysz, hasmenés, torokfájás, szenvedő ábrázat, és kiír. Főleg, ha nem alapos dokid van. Azt hiszem amúgyis valami hasmenéses hányásos vírus van éppen.
21/N
Lekopogom, még nem kaptam el, de rettegek a hányástól...
Jó nekem a torokfájós-hangelmenős-taknyos-lázas dolog..
Amúgy így belegondolva, úgy tényleg ilyen beteg 2 éve voltam talán. Csoda, mert sovány vagyok, sokat fáj a gyomrom sajnos, nem eszek normálisan, és az ember azt hinné hogy az étkezési zavaros szívja meg előbb.
Kiskoromban rossz gyógyszert kaptam, és rossz végkifejlete lett, szóval még az Algopyrinnel is hadilábon állok xD
Nagyon gusztustalan, sunyi, ósdi gerinctelen dög lennék, ha ma éjjel szét fagynék a kihűtött szobámban és holnap erőteljesen szenvednék itthon a családnak..? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!