Van egy csomó tételem, itthon kéne maradnom hogy lehetnék beteg picit?
Nem a leghelyesebb út ahhoz, hogy a tételeimet végre teljes mértékben kidolgozzam, tudom...
A környezetemben mindenki köhög, prüszköl, torka fáj, én iszom a hideg dolgokat, megfagyok reggelente, és semmi bajom... Bár mostanában van, hogy fájdogál a torkom, rossz a közérzetem, de csak 37.4es hőemelkedést produkálok, a torkom már nem fáj, és jobban vagyok... A hétre szeretném kiíratni magam, hogy befejezzem az irodalmat, és a közgáz tételeket. Ezzel a közérzetes-torokgyulladásos dologgal szeretnék kezdeni valamit. Holnap be kell menjek, így is-úgy is, tablófényképezés lesz :) Amúgy eddig még csak egyszer hiányoztam, és jeles tanuló vagyok. Csak félek a vizsgáktól, és ha nem fejezem be a tételeket és nem készülök a csendélettel (művészetibe) akkor folyamatosan stresszelek és sehogy nem tudok már eredményes lenni...
Tudtok adni tippet, mit csináljak, hogy még taknyos legyek meg a közérzetem is rossz legyen?
Köszönöm a válaszokat!
Nem kell bevenned a gyógyszert, elég ha kéred, hogy írjon. :D
Am gondolj arra is, hogy betegen nehezebb lesz tanulni sokkal.. Az ablakos módszer nem hiszem, hogy be fog jönni.. Már én is próbáltam, annyi lett az eredménye, hogy egész éjjel megfagytam, de kutyabajom nem volt reggel. Ha neten lehetne vírust küldeni, most átküldeném az enyémet, ugyanis most voltam beteg.. :D
Egyébként, ha tényleg tanulásra használnád holnap az időt és nincsenek fontos óráid, akkor nem lennél sunyi dög. :D
De nem lehet, hogy ha elmondanád anyukádnak, megértené a dolgot és igazolna pár napig?
Hát nekem a tejes módszeren kívül nincs más ötletem.
De holnap délután benézhetnél az orvosi rendelőbe, ha ott üldögélsz egy-két órát tuti elkapsz valamit. :D
Bár ha két éve nem voltál beteg, lehet ez se segít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!