Hogy lehetnék beteg?
Marhára nem az én dolgom, de... Miért akar valaki kórházba kerülni? Nem hallottam még ilyenről...
Olyasmiről hallottam, ha egy tál / lavor vízbe megpucolt krumplit teszel, hagyod állni kicsit, majd valamelyik végtagodat beleteszed, meglazul a csont. Ergo hajlíthatod, és nagyon könnyen törik a legkisebb ütésre is. Nem próbáltam még, nem is ajánlanám senkinek...
Nyalogasd a nyilvános WCk deszkáját, jó eséllyel kapsz hepatitist. Ugyanezen célra javaslom a rosszabb színvonalú iskolákban a piszkos gyerekekkel való érintkezést. Tőlük bónuszként kaphatsz egy kis tetvet is.
Ihatsz savat, esetleg egy húzásra 1 liter abszint. Ugorj autó elé, vagy tedd az egyik lábad a sínekre. Vágd fel az ereid, gyújtsd fel magad. Öltözz be Gyurcsánynak. Egyél romlott majonézet rothadó hússal és nyers tojással.
Igyál a Dunából. Járjál tüntetésre. Egyél patkánymérget. Igyál light kólát és egyél rá mentost. Jó sokat.
Nyelj le vmi éleset. Szúrd ki a szemed vagy a dobhártyád.
Ugorj ki a vontaból. Esetleg mikor alagútban van, vagy viadukton jár. Ess be a metró síneihez. Egyél hónapokig csak mekis kaját. Játssz veszett kutyával. Mosdass idegen macskákat(a nyelveddel).
Ennyi jut eszembe.
Szia! Te így is beteg vagy, és ha szerintem ezzel bemennél a kórházba pár napra ott is maradhatnál! :)
DE ITT VAN PÁR TIPP:
Tord el a lábad(bár azzal sokáig nem maradsz ott)
Vágd fel az ereid
Ugorj az autó alá
Mondjuk én ezeket inkább kihagynám, akkor már ez:
Idd meg a mosogatószert, attól gyomormérgezésed lesz
Egyél romlott kaját és gyógyszereket NAGYON-NAGYON SOK mennyiségben.
Fald fel otthon az osszes kaját, zabáld halálra magad
Alkohol. Igyad részegre magad, de annyit igyál amennyit csak bírsz, még akkor is igyál, ha nem bírsz.
Vegyél fel egy Gyurcsány Ferenc állarcot és menj ki a Nightclub-ba bulizni, garantáltad osszerugdos valaki.
De mindent kipróbálhatsz, ami csak eszedbe jut, a fo, hogy NAGYON sok mennyiség legyen meg nagyon eros utések.
Remélem tudtam segíteni, majd írd meg, hogy mi volt! Amúgy az eddigi válaszokon jót rohogtem, csak így tovább :)
Nagyon jók a válaszok, nagyon sokat röhögtem rajtuk :D
Egyébként szerintem ne akarj kórházba kerülni, én is voltam, nem volt valami kellemes. Már vártam, hogy hadd jöhessek haza. De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!