Mi lenne a jó? Hallgassak anyámra?
Figyelt kérdés
Csütörtökön kiment a bokám, azóta otthon vagyok. A doki azt mondta, egy hétig ne menjek suliba. Viszont már tudok sétálni, és szeretnék suliba menni, hogy ne maradjak le. Anyám ordibált, hogy maradjak itthon, mert nagyobb bajom lehet.
17l
2012. jan. 17. 11:27
1/7 anonim válasza:
Tényleg lehet nagyobb bajod. Miért nem hiszel az orvosnak, azt mondd meg. Okosabb vagy mint ő, vagy több esetet láttál nála?
2/7 anonim válasza:
Nem véletlenül mondta az orvos, hogy ne mászkálj. Ha ilyenkor erőlteted meg (túl sokat mozgatod) maradandó károsodást okozhatsz, akár sánta is maradhatsz egy életre. Én a helyedben maradnék a seggemen. Nem ezen az 5 napon fog múlni a tanulmányod.
3/7 Darkkingdom válasza:
Halgass anyudra,igaza van,az egy dolog hog ytudzs sétálni,de még nem gyógyult meg!Bármi történhet útközben..akár mivan ha megbotlasz megint vagy valami....Maradj otthon,a suli megvár,járhatsz még oda bőven!Leckét meg csak elviszi valaki(Tudom jobbha hallod is) de hidd el a lábad gyúgyuljon meg előbb!
5/7 anonim válasza:
Igazuk van. Különben is, a 21. században élünk. Ha annyira akarod hallani az órát, kérj meg valakit, hogy skype-on vagy msn-en közvetítse neked. Ma már persze nem, mert nem árt, ha a telefonja közben folyamatosan töltőn van, de holnaptól simán meg lehet játszani. Így ugyanúgy részt veszel az órán, csak a képernyőn figyeled a tanárt.
6/7 anonim válasza:
Igen, e-mailen vagy személyesen bárki el tudja vinni neked. Ne légy ostoba. Majd ha túlerőlteted, és nagyobb baj lesz, mehetsz műtétre, akkor aztán hetekig fekhetsz majd.
Anyudnak igaza van.
7/7 anonim válasza:
Ne terheld a lábad, hanem hívd fel az egyik osztálytársadat, akivel jóban vagy, és tőle kérd el az anyagot. Az orvosnak van igaza, tartsd be az utasításait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!