Nagyon remeg a kezem már lassan 14 éves korom ota mit lehetne vele kezdeni?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és nagyon remeg a kezem nagy valószínűséggel azért mert régebben sokat ropogtattam és mások is észre veszik. volt már olyan hogy egy lap volt csak a kezembe és kicsit remegett nekem fel sem tünt de osztálytársam meg egyböl mondta hogy neked igy remeg a kezed ? ha meg izgulok egy kicsit akkor meg borzasztóan... :S kérlek segitsetek mit lehet vele csinálni ?2011. dec. 20. 10:34
2/8 anonim válasza:
Másnak is van ilyen baja. Semmit ne csinálj! Ha nem koncentrálsz rá, jobb lesz.
3/8 anonim válasza:
A BETEGSÉG TÜNETEI:
A kézremegés számos betegség tünete lehet, tehát a kézremegés maga egy tünet. Létezik nyugalmi kézremegés, mozgásra fokozódó, kontrollálható és kontrollálhatatlan. Stressz hatására általában fokozódnak a tünetek.
KEZELÉS, TERÁPIA:
A kiváltó ok kezelésével a kézremegés gyógyítható.
4/8 anonim válasza:
sok embernek remeg a keze kend kézkrémel.ha nem jó menny orvoshoz
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat megprobálom a kézkrémeset rosszabb ugy sem lehet, de az a legnagyobb gond hogy ráadásul én kis korom ota fogtechnikus szeretnék lenni és ez amolyan álom vagy cél nem is tudom hogy fogalmazzam meg ,de ez remegő kézzel sajnos elég valószínűtlen ... :/
2011. dec. 25. 01:47
6/8 anonim válasza:
Nincs olyan szakterület, ami a remegőkezűt előnyben részesítené. Mielőbb orvoshoz vele.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitséget, feltétlen orvoshoz megyek vele :)
2011. dec. 31. 00:52
8/8 anonim válasza:
Szia, en 20 eves vagyok es nekem is allandoan remeg a kezem az en almom az volt hogy fogorvos legyek, de ugyebar igy nem lehetek meg fogtechnikus sem...igy mas teruletet valasztottam gyogyszereszetit... de ugy 2hete iszonyatosan remeg a kezm, egyszeruen ha leteszem az asztalra az asztal is mozog annyira remeg es erzem hogy az karomba az izmok is rendesn luktetnek... igy elmentem a dokihoz es adott kuldopappirt az endokrinologiara, mivel szerinte vagy a pajzsmirigytol, vagy nyakdiszkusztol lehet...bar egyelore valoszinubb a nyakdiszkusz mivel mikor ulok sokszor faj a nyakam illetve a valam is es az altalaban attol van es kezremegest is okoz, amugy egyelore izomlazitot meg gyulladas csokkentot kell szedjek... Szerintem neked is jobb lenne orvoshoz fordulni mert ez gyogyithato, es inkabb elobb gyogyitsak mint hogy ugy elkezdjen remegni a te kezed is mint az enyem... szornyen rossz, ha bemegyek a boltba mar nem merem ratenni az asztalra mert egyszeruen ugy remeg mintha raznam a kezeimet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!